Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů

1. 7. 2023

Každý někdy ve svém životě o Karlových Varech slyšel. Mnozí z vás jistě poznali toto město i osobně. I já jsem jím kdysi prolétla v rámci nějakého školního výletu, ale od té doby jsem už Karlovy Vary nenavštívila. Návštěvy lázní jsem si oblíbila až v posledních letech.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Ano,je tam moc hezky. Fotky jsou toho důkazem.
Anna Potůčková
Moc hezký a obsáhlý článek o KV. A protože jsem zde nikdy nebyla, tak díky Tvým nádherným fotografiím jsem se mohla krásou KV alespon virtuálně pokochat. Přiznám se, že bych určitě KV chtěla vidět na vlastní oči.
Zuzana Pivcová
Lituji, že jsem byla pouze v Mariánských Lázních, zatímco v Karlových Varech nikdy. Takže pro mě zůstanou nejspiš už jen spojeny se závěrem filmu Vrchní, prchni.
Jitka Hašková
Vary jsou krásné, byla jsem tam třikrát na léčení, dvakrát po čtyřech týdnech a jednou tři týdny. Už je to dávno. Jakmile jsem poznala Františkovy Lázně, už nechci nikam jinam. To množství parků a procházek v rovině je nepřekonatelné. Mariánky jsou sice také hezké, ale je to s kopce do kopce.
Věra Ježková
Vlaďko, hezký článek a parádní fotky. Ve Varech jsem byla několikrát jen na jeden den. Na pobyt by mě nelákaly – dávám přednost lázním komornějším.
Vladislava Dejmková
Omlouvám se, za chybné označení fotografií. Na fotografii 14 opravdu není divadlo, ale památkově chráněná budova bývalé spořitelny.
Marie Seitlová
Vlaďko, děkuji za krásnou fotodokumentaci KV. Toto lázeňské město neznám, jen jsem tam snad před 50 lety zastavili na pár hodin.
Jan Zelenka
Nádherné fotky. Karlovy Vary znám. Ale stěhovat bych se tam nechtěl.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, díky za krásně zdokumentovanou dovolenou obohacenou super fotografiemi. S mužem jsme jezdili do Sanssouci, hezká vyhlídka je z Diany a pěkné jsou výlety kolem KV. Byla jsem tam loni, mnoho se změnilo jako všude, ale prameny, architektura, příroda zůstává. :-)
Lenka Kočandrlová
Nejprve by to chtělo opravit chyby: foto 14 není divadlo,ale bývalá secesní spořitelna,která fungovala do poč. 90.let,poté zakoupena nějakými Italy chátrala ,vnitřní krásné a hodnotné dobové zařízení se hodně rozkradlo.Za festivalů tam bývala dupárna.Nyní opraveno,ani nevím,co tam je dnes uvnitř. Také popisek U divadla - se záběrem vodotrysku v řece Teplé není tím pádem u divadla.No a škoda,že divadlo vyfoceno nebylo....Žila jsem 60 let ve Varech,tak jsem znalec a patriot.Ovšem co Vary bývaly a co jsou dnes.....Rusové mi nevadili,jen měli v tom lázeňském centru podivné obchody,kam nikdo nechodil a nic nekupoval.Všude jejich nápisy v azbuce. No nyní je to tam spíš takové smutné,lidí málo,večer je vše pusté a tmavé (myslím domy,neb tam není nic a nikdo). Jít jen tak od Pošty k Puppu,tak tam je lidí více,ale to kouzlo Varů je dávno pryč. Občané Varů už tam dávno nebydlí,jsou všude jen obchody s blbostmi a předražené. Vím,nemohli jste stihnout všechno,ale že jste nešli k jelenovi v parku u Richmondu ???

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody