Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku
FOTO: Helena Vambleki Červenková

Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku

4. 7. 2023

Moje osmdesátiletá sousedka, pro tento příběh ji pojmenuji Libuše Smrčková, je sečtělá vzdělaná ženská. Ve svém věku ovládá velice dobře chytrý telefon i internet, Whatsapp, Messenger, Facebook, zkrátka je nejchytřejší z nás, všechno ví a všude byla 3x.

peníze šmejdi
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Dtto - 9:21.
Alena Švancarová
Na druhou stranu - za chyby se platí.Když jsem dělala, ted v důchodu před pár lety v obchodě,zaskakovala jsem za dovolené,udělala jsem večer pokladnu a chyběla mi pětistovka.Nikdy se mi nic takového nestalo,dávala jsem si vždy při manipulaci s penězi velký pozor.Byla jsem přesvědčena,že by se mi nic takového nikdy nestalo.A stalo se.Trocha nepozornosti.
Alena Švancarová
Nepochopím jak si může někdo myslet,že mu bezpracně přijdou na účet peníze..Ani bych se s tím člověkem nebavila.Zatím mi to myslí.
Hana Šimková
Lidičky nezdá se vám ale divné, že všichni ti podvodníci mají ruský přízvuk? Že by ti chudáci ukrajinští si na nás přes všechnu tu výpomoc ještě chtěli přivydělat?
Anna Potůčková
K tomuto příběhu není co dodat. Napadá mě jediné a to "čím chytřejší tím........" At si každý dosadí pokračování mého názoru.
Hana Šimková
Kdyby blbost nadnášela, tak paní létá.
Hana Práglová
Hlavní představitelku příspěvku znám. Před časem mi taky několikrát poslala email, abych se rovněž zapojila. Prý jednoduše, udáním daných telefonních čísel. Velmi dlouho jsem odmítala, pak jsem už neodepisovala . Potom pochopila, že naletěla. Proto mě velmi udivuje, že právě ona dokáže stejné chyby opakovat. Ale vidina zisku peněz je asi vysoká..
Olga Škopánová
Tak nevím, ale myslím, že chytrá ženská vypadá jinak.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody