FOTO: Helena Vambleki Červenková
Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku
4. 7. 2023Moje osmdesátiletá sousedka, pro tento příběh ji pojmenuji Libuše Smrčková, je sečtělá vzdělaná ženská. Ve svém věku ovládá velice dobře chytrý telefon i internet, Whatsapp, Messenger, Facebook, zkrátka je nejchytřejší z nás, všechno ví a všude byla 3x.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
4.7.2023 11:21
Na druhou stranu - za chyby se platí.Když jsem dělala, ted v důchodu před pár lety v obchodě,zaskakovala jsem za dovolené,udělala jsem večer pokladnu a chyběla mi pětistovka.Nikdy se mi nic takového nestalo,dávala jsem si vždy při manipulaci s penězi velký pozor.Byla jsem přesvědčena,že by se mi nic takového nikdy nestalo.A stalo se.Trocha nepozornosti.
Alena Švancarová
4.7.2023 11:16
Nepochopím jak si může někdo myslet,že mu bezpracně přijdou na účet peníze..Ani bych se s tím člověkem nebavila.Zatím mi to myslí.
Hana Šimková
4.7.2023 11:04
Lidičky nezdá se vám ale divné, že všichni ti podvodníci mají ruský přízvuk? Že by ti chudáci ukrajinští si na nás přes všechnu tu výpomoc ještě chtěli přivydělat?
Anna Potůčková
4.7.2023 10:50
K tomuto příběhu není co dodat. Napadá mě jediné a to "čím chytřejší tím........" At si každý dosadí pokračování mého názoru.
Hana Práglová
4.7.2023 09:28
Hlavní představitelku příspěvku znám. Před časem mi taky několikrát poslala email, abych se rovněž zapojila. Prý jednoduše, udáním daných telefonních čísel. Velmi dlouho jsem odmítala, pak jsem už neodepisovala . Potom pochopila, že naletěla. Proto mě velmi udivuje, že právě ona dokáže stejné chyby opakovat. Ale vidina zisku peněz je asi vysoká..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA