Odcházení
Ilustrační foto: Pixabay

Odcházení

8. 7. 2023

Od nepaměti každým dnem slunce vychází a zapadá, lidé se rodí a opouštějí tento svět kamsi do neznáma, odkud není návratu.

rodina stárnutí
Hodnocení:
(5.1 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
I já mám stále před očima poslední chvíle všech, kteří nám odešli. Rozum říká, že to tak musí být, ale cítím nespravedlnost. Děkuji Vám za Váš článek.
Naděžda Špásová
Je to život, který přináší nejen radost, ale i bolest. Hezky napsané.
Daniela Řeřichová
Paní Hano, Vaše procítěné vyznání mamince mě hluboce zasáhlo. S maminkou odchází naše dětství, čas bezpečí a důvěry. Ale láska v srdci zůstane napořád. Také jsem měla láskyplný vztah se svou obětavou maminkou a doprovázela jsem ji na poslední bolavé cestě, stejně jako manžela. Oba budou mít nyní v červenci výročí, maminka odešla po sedmdesátce. Přeji klid v duši.
Marie Ženatová
Milá paní Hano, moc vám děkuji za váš velmi upřímný a pravdivý článek věnovaný památce vaší milované maminky*. I já to mám tak nastavené - z každé bolesti se vypíši a tím se mi velmi, velmi uleví a i když bolest přetrvává tak je mírnější. A naopak - když se vypíši z radosti, tak ta se mi zase často velmi navýší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody