Ilustrační foto: Pixabay
Odcházení
8. 7. 2023Od nepaměti každým dnem slunce vychází a zapadá, lidé se rodí a opouštějí tento svět kamsi do neznáma, odkud není návratu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
8.7.2023 09:58
I já mám stále před očima poslední chvíle všech, kteří nám odešli. Rozum říká, že to tak musí být, ale cítím nespravedlnost. Děkuji Vám za Váš článek.
Naděžda Špásová
8.7.2023 09:41
Je to život, který přináší nejen radost, ale i bolest. Hezky napsané.
Daniela Řeřichová
8.7.2023 09:32
Paní Hano, Vaše procítěné vyznání mamince mě hluboce zasáhlo. S maminkou odchází naše dětství, čas bezpečí a důvěry. Ale láska v srdci zůstane napořád. Také jsem měla láskyplný vztah se svou obětavou maminkou a doprovázela jsem ji na poslední bolavé cestě, stejně jako manžela. Oba budou mít nyní v červenci výročí, maminka odešla po sedmdesátce. Přeji klid v duši.
Marie Ženatová
8.7.2023 08:57
Milá paní Hano, moc vám děkuji za váš velmi upřímný a pravdivý článek věnovaný památce vaší milované maminky*. I já to mám tak nastavené - z každé bolesti se vypíši a tím se mi velmi, velmi uleví a i když bolest přetrvává tak je mírnější. A naopak - když se vypíši z radosti, tak ta se mi zase často velmi navýší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA