Po nás potopa
Ilustrační foto: Pixabay

Po nás potopa

13. 7. 2023

V polovině června mě zaskočil můj muž otázkou: „Nevyrazíme někam? Od pondělí budu mít čtyři dny volna. Pojeďme někam do přírody, do ticha, kde budeme jen my dva, pes a vínko.“

cestování Můj příběh příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Dostal
:-) :-) Teď už se jenom pozorně podívat do zrcadla a zjistit, že se to stalo někomu jinému... :-) :-)
Jaroslav Fisnar
Někdo chlastá, někdo pracuje. Harvestory se používají tam, kde chlap s pilou přijde draho. Řekl bych, že realita byla jiná a policajti i lesa i si poklepání na celá, že zas měšťáci potřebují činnost.
Hana Rypáčková
Nebyl proto ten termín volný? Už pátrám, když nějaký pobyt zlevňují...Často se nemýlím.Nechci slevu zadarmo. Dobře, že to prošetří.. Pracuje dnes kdejaký " odborník".
Ján Vyrobík
No, jo, no...Zdechynající kapitalizmus!
Vladislava Dejmková
I to je život. Také jsme se před týdnem odsunuli na chatu z ruchu města. A ejhle, na sousedním pozemku začala rekonstrukce starého objektu. Přijela technika a dál už si to jistě umíte představit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody