Jak se jmenuje kostel, kde je tento oltář?
FOTO: Dana Puchalská

Jak se jmenuje kostel, kde je tento oltář?

13. 7. 2023

Dobrý den všem.

Dnes přicházím s hádankou která je poměrně lehká. Jsem zvědavá, kolik z vás ji uhodne.

Ještě přidávám další foto z kostela i kostel samotný.

Fotohádanka
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
A teď jsem zjistila, že z článku tam mám pouze torzo, většina psaného textu je pryč.
Elena Valeriánová
Našla jsem si svůj článek o Plzeňském setkání. Kdo si chce setkání připomenout, může se podívat zde: https://www.i60.cz/clanek/detail/19974/fotoreportaz-plzen-myma-ocima
Elena Valeriánová
Taky jsem uhádla, uvnitř kostela jsem nebyla, ale venku ano. Díky za nápovědu.
Hana Seidlová
Našla jsem tuto hádanku až teď a kostel mně byl hodně povědomí, takže Plzeň má nejenom pivo, ale i tento krásný kostel.
Dana Puchalská
Aničko,zase něco vymyslím... Jo jste všichni dobří hadači... :-)
Anna Potůčková
Než jsem přijela z obchodu hádanka je vyluštěná.
Věra Ježková
Trochu nejistě jsem si řekla: To je Plzeň, ne? Jsem ráda, že to bylo správně. :-)
Zuzana Pivcová
Dano, čtu jen, co napsali ostatní. V Plzni jsme měli jeden ze srazů i60 a před tímto kostelem jsme my, hrstka z penzionů, čekali na většinu z kempu, až půjdeme na procházku městem. :-D Ale už bych kostel nepoznala.
Alena Vávrová
Také jsem poznala kostel sv. Bartoloěje v Plzni. Však jsme tam byli v rámci srazu na Boleváku a JKJ nás provázela po městě a na toho andělíčka jsem si taky sáhla ;-)) .
Dana Puchalská
Jsem ráda,že jste všichni moji opravdu lehkou fotohádanku poznali.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%