Úvodní foto: archiv Jana Zelenky, ilustrace v textu Pixabay
Takový lenivý den
18. 7. 2023Musím se přiznat, byť je to smutné, možná až trapné, že mívám lenivé dny. A nejsou ojedinělé. Nějak často začaly přicházet a já jsem je ani moc neodháněl.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
18.7.2023 22:32
Já lenoším hlavně v zimě, kdy si s chutí zalezu pod deku. Teď je období dozrávání, a je potřeba všechno zpracovat na zimu. Najdu si ale chvilku na pohodu u Tour de France.
Marie Faldynová
18.7.2023 21:39
Horko a důchod je báječná kombinace podporující lenošení. Ale kdybych to přehnala, zase by mi chyběl pocit spokojenosti z toho, co všechno se mi povedlo...
Jana Jurečková
18.7.2023 19:34
Já moc lenošit neumím a když už se mi to podaří radost z toho nemám. Vyčítám si, co jsem mohla udělat práce. Ale na druhé straně se všechno hned udělat nedá.
Miloslava Richterová
18.7.2023 17:00
Děkuji za vaše milé lenošení, ráda jsem si je přečetla, i když lenivé dny neznám, budu o nich přemýšlet :-)
Jan Zelenka
18.7.2023 16:45
Milé dámy, děkuji za vaše příspěvky. Tohle nepříjemně horké počasí skutečně působí negativně na jakoukoli aktivitu. Hlavně to všichni a všechny přežijte ve zdraví.
Zuzana Pivcová
18.7.2023 16:29
Děkuji za dvojnásobnou úvahu. Lenoším tu často, skoro bych řekla, že až příliš. Není to ale lenošení z nudy, spíš cítím, že mi silně vadí to extrémně teplé počasí a některé zdravotní problémy, které nebudu rozvádět. Zkrátka nemám dostatek energie. Mrzí mě to.
Naděžda Špásová
18.7.2023 14:24
Lenivé dny právě prožívám v Blatné. Je vedro k zalknutí a dělat cokoliv jiného než sedět pod slunečníkem, dát si cigárko a vodu a čekat, jestli se to nějak změní.
Anna Potůčková
18.7.2023 13:51
V těchto nepříjemně horkých dnech také lenoším. A ve svém okolí znám osoby kteří lenivěly od mládí a ted v seniorském věku se chvástají jak jsou akční, pracovití a neví co je odpočinek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA