Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
22.7.2023 22:30
Krásné fotky. Krakovem jsem byla okouzlená.
Eliška Murasová
20.7.2023 20:50
Andulko, nafotilas to skvěle. Už se těším, až uvidím :-)
Anna Potůčková
20.7.2023 19:16
Aničko, děkuji Ti za sdílení a moc hezké a zajímavé fotografie. V Krakově jsem nebyla.
Marie Seitlová
19.7.2023 19:02
Krakov je krásný, byla jsem tam několikrát. Most je velmi zajímavý a máš ho pěkně natočený.
Blanka Lazarová
19.7.2023 18:51
Aničko, pěkné fotky. Most se mi moc líbí. Škoda, že se nemůžu podívat na PC. Na mobilu to tak nevynikne. Tak až doma. A do Krakova bych se ráda podívala. :-)
Zuzana Pivcová
19.7.2023 16:42
Takováto moderní architektura mi nevadí, pokud je vhodně zasazena do odpovídajícího prostředí.
Naděžda Špásová
19.7.2023 16:13
Aničko, nejdřív jsem se lekla, že jsou živí a pak jsem se koukla na fotky, které jsou moc povedené.
Jitka Hašková
19.7.2023 15:51
Aničko, to je moc zajímavý most. Napřed jsem se lekla, že tam jsou živí akrobati. Uklidnilo mě, že to jsou sochy a jsou povedené. Ty zámky zamilovaných nemám ráda také. Ničí to konstrukci mostů. V Praze jsou také hlavně na Kampě. Už tam jeden můstek poblíž mlýnského kola předělali před léty na na zděný.
Libuše Heulerová
19.7.2023 14:58
Aničko, taky jsem tam byla v loni....fotky se Ti moc povedly...taky Ti přeju krásné léto......užívej si vnoučátkama...
Daniela Řeřichová
19.7.2023 13:24
Aničko, díky za sdílení a bezvadné fotografie. Most se mi moc líbí a mrzí mě, že u nás není víc moderních plastik ve veřejném prostoru. Také ti přeji pěkné léto. :-)
Načíst starší příspěvky