Fotografie: Věra Ježková
O mlsání
10. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.8.2023 21:31
S věkem se změnily moje chutě tak, že mi teď chutná všechno. Jen čokoláda, na které jsem bývala závislá, už není to, co bývala a občas mi vydrží tak dlouho, že na ni zapomenu. Ani jiné sladkosti už mi nechutnají tak jako dřív. Občas mě "honí mlsná", to pak chodím a hledám, co bych si dala, aby toho nechala.
Martina Růžičková
10.8.2023 19:20
Věro, prima článek. Chutě se opravdu během života mění. Moje tedy určitě. Sama jsi byla u toho, když jsem se odhodlala k ochutnání koprovky. V dětství se mi dělalo špatně jen z vůně kopru. Teď koprovku, kulajdu apod. prostě miluju! A podobně to mám i s několika dalšími jídly.
Jitka Hašková
10.8.2023 19:17
Mlsná jsem, nejlépe se najím, když si uvařím sama. Až do dospělosti jsem neměla ráda špenát. Jednou jsem přišla na návštěvu ke kamarádce, která jako součást jídla připravila špenát. Bylo mi trapné to odmítnout, tak jsem si ho trochu dala. Byl tak výborný, že ho od té doby připravuji podle jejího receptu a ráda ho jím. Ananas přímo miluji. Máma mě jako mladou holku naučila si ho vybírat.
Dana Puchalská
10.8.2023 16:30
Já tedy mlsná jsem a miluju dobré jídlo. Ovšem ani za nic do sebe nevpravím hrachovou kaši.To radši suchej chleba se solí. A koprovou omáčku klidně přenechám komukoliv. Přitom mám ráda jeho vůni.
Jan Zelenka
10.8.2023 15:25
Já skutečně nejsem vybíravý a sním úplně vše. Ale když je tu Věrka, dávám si pozor, co uvařit, abych nedostal vynadáno. /Přeháním/ Naše společná záliba je umístěna v koutě kuchyně, kde je proutěný koš s oplatkami, brambůrkami a čokoládou. Občas se tam v noci i potkáme. Být mlsný není zase nic tak hrozného. Snad máme v našem věku právo si udělat občas i sladkou radost.
Naděžda Špásová
10.8.2023 15:02
Věrko, ananas jsme si daly kdysi s holkama na intru. Pak jsme šli do kina Blaník na Václaváku na My fair Lady. Dodnes na to vzpomínám, otekly nám jazyky a bylo to dost nepříjemný, od té doby ananas nejím. Jinak jsem dost vybíravá, víc toho nejím, než jím. Ale sulc si dělám sama a ten jím. Tak dobrou chuť, ať každému chutná to, co má rád.
Jana Jurečková
10.8.2023 13:31
Já ani můj muž mlsní nejsme. Snažíme se jíst vše. Manžel má dietu, protože má cukrovku. Takže v jeho stravě je dušené maso, zelenina, ovoce méně. V jídelníčku má jáhly, ovesné vločky, pohanku, luštěniny, ořechy. Já se přidávám k němu. Já vím, že ho to někdy pořádně štve, že si nemůže dát třeba svíčkovou, ale nedá se nic dělat. Jinak díky za hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA