Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vždyť víš, hvězdy nehasnou
23. 8. 2023Všechno je jinak. Měla jsem bratra. Měli jsme oslavit jeho sedmdesátiny. K takovému jubileu se schází většinou celá rodina, aby oslavila společně s jubilantem významné a krásné výročí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
23.8.2023 18:12
Soni krásně vzpomínáš na svého brášku. Je mi moc líto, že Ti odešel tam odkud není návratu. Já sice sourozence mám, ale pár let spolu nekomunikujeme. Však mnozí víte co a jak mezi námi je. Určitě to nechci zde rozebírat.
Jana Jurečková
23.8.2023 15:54
Soni, je mi to moc líto. Váš bratr byl velký bojovník. Určitě by nic nevzdal. Ale osud rozhodl jinak. Já mám bratra o 10 let mladšího. Taky si občas vzpomenu na dobu, kdy jsme byli děti. Nic se nedá zapomenout, opravdu nic.
Taťana Veselá
23.8.2023 15:44
Soni, smutne cteni, avsak je z neho citit, ze jsi brasku mela moc rada ❤️
Jan Zelenka
23.8.2023 15:34
Soňo, moc hezká a poetická vzpomínka. Život si mnohdy dělá, co chce a co my nechceme. Moje sestra byla o 6 let starší a teprve později, po její svatbě, jsme našli k sobě cestu. Nikdy není pozdě. Mám raději pozitivní vzpomínky.
VANDA Blaškovič
23.8.2023 15:02
Soňo, Tvá vzpomínka je velkou poctou bratrovi a sourozenecké lásce. Děkuji.
Hana Šimková
23.8.2023 13:58
Soni, já jsem prož ila úplně stejný příběh až na to, že bráška zemřel už v 65 letech.
Naděžda Špásová
23.8.2023 13:47
Soni, napsala jsi to krásně. Smrt k životu patří, i když je často nespravedlivá. Tvůj milovaný bratr je tam nahoře, neboj kouká na tebe a říká si, jak má hodnou a statečnou sestru. Až někdy večer uvidíš padat hvězdu tak si něco přej, protože právě tu ti bratr posílá pro štěstí. Měj se hezky.
Marie Seitlová
23.8.2023 13:32
Soni, i já tě plně chápu, měla jsem také mladšího brášku a už tu také není, odešel v 52 letech. Stále vzpomínám a už můžu jen s kytičkou a svíčkou na hrob. Napsala jsi to moc hezky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA