Ilustrační foto: Pixabay
Písmenkové generace očima seniorky
2. 9. 2023Na lavičce před domem seděla zamilovaná dvojice. Ona jemu na klíně, on v ruce mobil. Zaujatě sledovali video. Displayem nasvícené tváře byly nepřirozeně bílé, jakoby milenci byli z jiného světa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
3.9.2023 11:55
Moc hezké, děkuji za objasnění, dosud jsem v charakteristikách jednotlivých generací neměla tak jasno, chachachá
Jana Kollinová
3.9.2023 10:45
Děkuji všem za komentáře. Jmenovitě pak Leonoře Auren za pro mne nezapomenutelný příspěvek, který pohladil moji seniorskou duši. :-)
Taťana Veselá
3.9.2023 09:53
Asi jsem bílá vrána, ale nemyslím, že úctu si je třeba zasloužit, úcta mezi lidmi by měla být, mi přijde, přirozená. Že tomu tak leckdy není, je jiná věc. Článek hezký, nenapadlo by měl zkoumat typy dle Wiki, jste sečtělá, paní Jano, klaním se.
Jana Šenbergerová
3.9.2023 08:36
Četla jsem nejeden článek znevažující starší generaci a pod váš se mohu podepsat. Poslední dva odstavce přesně vystihují, co si také myslím.
Leonora Auren
3.9.2023 08:14
Nechcete být moje babička?? :-D Kéž by každý důchodce měl tolik zdravého rozumu...
Danka Rotyková
2.9.2023 21:04
Moc zajímavý článek. A ano, být starý neznamená, že mi mají mladí projevovat úctu automaticky. Tu je třeba si zasloužit a stále o to usilovat. Pro mnohé z nás je to přirozené.
Marta Novotná
2.9.2023 18:21
Říkává se ,že stáří není zásluha a je to pravda. Jak píšete: "Úctu a respekt si každý musíme zasloužit a to platí nejen pro seniory." Díky za článek.
Alena Velková
2.9.2023 16:49
Paní Jano, ten článek jsem taky četla, je dost otřesný a autor se podepsal jako Frustrovaný mileniál... ještě výživnější je článek Patrika Kudláčka "Důchodci by stejně jako nezletilí neměli mít volební právo"... tito chlapci svými články tak trochu šíří mezigenerační nenávist a při tom zapomínají, že jednou budou taky staří, a i když si myslí, že budou lepší než my, tak mají pěkně našlápnuto k tomu být mnohem, mnohem horší, ale třeba se pletu.
Naděžda Špásová
2.9.2023 15:03
Jano, to mě mrzí, máš opravdu můj obdiv a držím palce, aby se tvé zdraví brzy zlepšilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA