V Labyrintu divadla Drak
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

V Labyrintu divadla Drak

4. 9. 2023

O loutkovém divadle Drak, které sídlí v Hradci Králové,  jste pravděpodobně někdy slyšeli. Ale víte, co je to Labyrint divadla Drak? Je to jakási divadelní galerie, která je určena k propojování umění a vzdělání a je určena hlavně pro rodiny s dětmi.

divadlo kultura vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To je štěstí, když je ve městě loutkové divadlo. Narodil se zde Josef Skupa, sice nedopatřením, na cestě do Plzně, ale divadlo Radost hraje pro děti každou neděli. A soutěž Skupovy Strakonice v březnu je celostátní setkání všech souborů .
Libuše Heulerová
Vlaďko, díky za bezva tip na návštěvu s miláčkáma.
Marie Měchurová
Vlaďko, tak to je moc zajímavé místo, hlavně pro děti. Už jsem článek přeposlala dceři. Vnuk je výtvarně nadaný, a vzal si do hlavy, že bude pracovat u filmu. Už se byli podívat ve filmovém muzeu v Praze.
Dana Kolářová
Díky za souhrný pohled. Labyrint stojí za návštěvu.
Martina Růžičková
Super místo, kde se děti zabaví i poučí.
Marie Seitlová
Krásná zábava pro děti. Když byl vnuk malý a bydleli v Hradci, tak jsem v Draku s ním byla na pohádce. To ještě Labyrint nebyl.
Alena Velková
Vynikající nápad. Pokud to bude v provozu i příští rok, ráda tam vezmu vnoučata.
Zuzana Pivcová
Moc hezké a zajímavé, Vlaďko. Jako dítě jsem měla ráda loutkové divadlo. V Lomnici nad Popelkou mělo svou tradici. Asi od 4. třídy jsem také pomáhala hrát, ne vodit loutky, ty byly na mě moc těžké, ale propůjčovat jim hlas. I doma jsme měly malé loutkové divadlo. Týn nad Vltavou je spojen s osobností loutkaře Matěje Kopeckého, proto je ve zdejším muzeu i trvalá expozice loutek od různých loutkařů. Být vtažena do přípravy animovaného filmu, to by mě bavilo ještě dnes.
Blanka Lazarová
Vlaďko, pěkně jsi si to s vnoučaty užila. I pro mě by to bylo obohacující. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody