Pražské střechy v babím létě
Palácové zahrady propojují Malou Stranu s Pražským hradem. FOTO: D. Řeřichová

Pražské střechy v babím létě

12. 9. 2023

Prosluněný zářijový víkend byl jako stvořený k radovánkám všeho druhu.  My jsme se s přáteli toulali Malou Stranou a z Valdštejnské ulice vystoupali Fürstenberskou zahradou na Pražský hrad, kde se konalo tradiční vinobraní.

cestování města a obce Praha
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
To se nikdy neomrzí...Krásné. Díky.
Anna Potůčková
Danielko děkuji za fotoreportáž a krásné fotky! Jen díky nim je vidět tu krásu z naší matičky měst - Prahy!
Blanka Lazarová
A ještě omluva za hvězdičky. To mám za to, že jsem netrpělivě otevřela článek nejdřív na mobilu a teď na PC vidím, že jsem omylem klikla a už to nejde napravit. Takže **********
Vlasta Ledlová
Danielo díky za bezvadné fotky. Taky mám moc ráda tyhle krásné zahrady.
Blanka Lazarová
Danielo, krása střídá nádheru. Tuto část Prahy mám moc ráda a už se těším, až se tam na jaře budu procházet. Dík za krásné fotky a virtuální zážitek. :-) :-) :-)
Vladislava Dejmková
Nádhera! Musím si o nějakém víkendu zase zajet do Prahy a pokochat se. Zahrady na konci léta či na začátku podzimu musí být nádherné.
Jitka Hašková
To jsou krásné zahrady. Já si je raději procházím Z hradu, seshora dolů. Díky za krásnou procházku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody