Palácové zahrady propojují Malou Stranu s Pražským hradem. FOTO: D. Řeřichová
Pražské střechy v babím létě
12. 9. 2023Prosluněný zářijový víkend byl jako stvořený k radovánkám všeho druhu. My jsme se s přáteli toulali Malou Stranou a z Valdštejnské ulice vystoupali Fürstenberskou zahradou na Pražský hrad, kde se konalo tradiční vinobraní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
12.9.2023 08:49
Danielko děkuji za fotoreportáž a krásné fotky! Jen díky nim je vidět tu krásu z naší matičky měst - Prahy!
Blanka Lazarová
12.9.2023 08:20
A ještě omluva za hvězdičky. To mám za to, že jsem netrpělivě otevřela článek nejdřív na mobilu a teď na PC vidím, že jsem omylem klikla a už to nejde napravit. Takže **********
Vlasta Ledlová
12.9.2023 08:19
Danielo díky za bezvadné fotky. Taky mám moc ráda tyhle krásné zahrady.
Blanka Lazarová
12.9.2023 08:13
Danielo, krása střídá nádheru. Tuto část Prahy mám moc ráda a už se těším, až se tam na jaře budu procházet. Dík za krásné fotky a virtuální zážitek. :-) :-) :-)
Vladislava Dejmková
12.9.2023 07:06
Nádhera! Musím si o nějakém víkendu zase zajet do Prahy a pokochat se. Zahrady na konci léta či na začátku podzimu musí být nádherné.
Jitka Hašková
12.9.2023 06:36
To jsou krásné zahrady. Já si je raději procházím Z hradu, seshora dolů. Díky za krásnou procházku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA