Prskavka na seniorském zájezdu
Ilustrační foto: Pexels

Prskavka na seniorském zájezdu

13. 9. 2023

Jsem starý jezevec, kterému je nejlépe v domácí noře, a pak také mezi „svými“ u štamgastského stolu. I stalo se, k mé nelibosti, že jsem byl po dlouhých letech nucen vyrazit do světa. Ale to se právě stát nemělo…

aktivní senioři cestování Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 49 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Mašková
Skvělý článek , díky moc....
Radmila Coufalová
...a to kyselo je moc kyselý...Připomněl jste mi známý večerníček. Ale snad jste si to nakonec taky dokázal užít a hlavně si šplhnul u manželky a to vůbec není k zahození!!
Soňa Prachfeldová
Je to k smíchu a není. Takový člověk otráví okolí. Nemusím moc skupinové zájezdy, jsem raději sólo. A hlavně jsem ráda, že jste se po dlouhé době ozval pane Vácho.
Hana Řezáčová
Pane Vácho, to jste teda měli postaráno o zábavu navíc :-) A taky - kdyby nebylo paní Prskavky, nenapsal byste tento článek a nás nepobavil ... Určitě byl zájezd pěkný, užili jste si krásného Rakouska a udělal jste radost i manželce, že jste s ní jel a taky, že nejste až takový brblal :-) Myslim, že budete na společný zájezd rádi vzpomínat ...
Blanka Lazarová
Skvěle napsáno. To jste se udržel s reakcí dost dlouho. Já jsem pohodový člověk, ale asi bych jí něco řekla už po cestě. Přeji hezký den bez prskavek. :-)
Rostislav Mraček
Skvělé!
Vladislava Dejmková
Bohužel, takoví lidé se vyskytují a otravují svým chováním ostatní. Závěr je moc hezký.
Jarmila Komberec Jakubcová
Byla jsem letos na jednom zájezdu, který pořádají učitelé z jednoho plzeňského gymnázia. I když tedy většina účastníků zájezdu byla učitelek vše probíhalo skvěle. A žádného prskavce či prskavku jsme sebou neměli.
Taťana Veselá
Toniku, za tu zaverecnou vetu vylet snad stal :)? A verite, ze zadnou prskavku ci prskavce neznam?? Takove lidi asi nepritahuji, nastesti. Zase neco napiste, rada si prectu. Hezky den bez prskavek, snad jen na Vanoce ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody