Rituály
Úvodní foto: archiv Jana Zelenky, foto v textu Pixabay

Rituály

17. 9. 2023
glosa životní styl
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(4.8 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vlasta Ledlová
Nejkrásnější jsou rodinné vánoční a velikonoční rituály. Většinu dodržujeme už celá léta, jiné rituály jsme si postupně přidali. Jinak jsme s vnuky mívali krásný rituál vítání na letišti. Kluci běželi a skočili mi do náruče a já jsem je musela co nejvíc roztočit a oni se u toho bláznivě smáli. Přestali jsme s tím až když jsem je už neuzvedla. Letos mi ten nejstarší (18) řekl: Babi, příště budu na letišti zvedat a točit já tebe. Tak jsem na to zvědavá. (-:
Alena Velková
K mému každodennímu rituálu patří ranní cvičení, pak snídaně s kafíčkem, při čemž koukám na zprávy, abych se hned po ránu vytočila, takže se pak jdu uklidnit na procházku se psem :-))
Věra Ježková
Jendo, hezké téma. Jak už jsem ti řekla, své rituály mám, ale jsou jenom moje, takže je neprozradím. Zveřejnit můžu třeba ranní kafe nebo přehlédnutí bytu před odchodem. Ale ty jsou jistě běžné. Ráda mám naše společné rituály. A tvůj večerní, kdy Britney dostává tyčinku. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody