Ilustrační foto: Pexels
Známe vítěze našich soutěží
23. 9. 2023Tolik krásných vzpomínek, příběhů a vyznání! Letní soutěžení s Íčkem se opravdu povedlo, všechny soutěžní příspěvky zaslouží velkou pochvalu. A kdo si odnese ceny pro vítěze? O tom rozhodovali sami čtenáři! A my v redakci jsme zase vybrali vítěze poslední fotosoutěže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Klímová
23.9.2023 18:43
Radosti - Miloslava Richterová , Výlet - Jana Pazourová , Svatba - Dagmar Zwyrteková
Dana Kolářová
23.9.2023 15:51
Vzpomínky na naši svatbu:Taťana Veselá - Do manželství jsme vstupovali s úsměvem na rtech, ačkoliv manžel při obřadu znejistěl. Tip na výlet s vnoučaty: Alena Tollarová - Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla. Moje seniorské radosti: Soňa Prachfeldová - Život je vzácný dar.
Jana Kollinová
23.9.2023 15:48
Svatba - J. Pazourová, radosti - E. Valeriánová. vnoučata - J. Vargová
Naděžda Špásová
23.9.2023 15:43
Moje seniorské radosti: Alena Velková: Bobina, moje seniorská radost.
Moje seniorské radosti: Soňa Prachfeldová: Život je vzácný dar.
Marie Webrová
23.9.2023 14:59
Svatba - Jana Pazourová, výlet - Marie Měchurová - Kam s vnoučaty o prázdninách, radosti - Marie Měchurová
Věra Lišková
23.9.2023 14:58
Svatba - Jana Pazourová, Radosti - Miloslava Richterová, Výlet - nehodnotím.
Marie Seitlová
23.9.2023 14:04
Svatba - Elena Valeriánová, Výlet -Martina Růžičková, Radosti - Marie Měchurová.
Alena Velková
23.9.2023 13:11
Svatba - Elena Valeriánová, výlet - Alena Tollarová, radosti - Marie Měchurová
Anna Potůčková
23.9.2023 12:52
Svatba - Helenka Červenka, Výlet - Martina Růžičková, Radosti - Soňa Prachfeldová
Miloslava Richterová
23.9.2023 12:45
Svatba - Zdenka Jirova, Výlet - Alena Tollarova, Radosti - Alena Velkova
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA