Jak jsem byla mužem
FOTO: Zuzana Zajícová

Jak jsem byla mužem

25. 9. 2023

Když tak čtu o všech těch pohlavích, co se v posledních letech objevila, začala jsem přemýšlet, jak jsem na tom já. Myslela jsem si vždycky, že jsem žena; co když jsem se ale spletla?

Můj příběh muži ženy
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Četla jsem to jedním dechem. :-) . Moc hezky napsané ,ze života.
Jiří Dostal
:-) Pěkné, A boy named Sue - Johnny Cash :-)
Jiří Svoboda
Moc hezký a vtipný článeček. Zaplať pánbůh, že alespoň na těchto stránkách je život normální. A díky za to, že jsou lidé s takovým vypravěčským a literárním talentem...
Blanka Lazarová
Pěkné, vtipné. A s tím množstvím pohlaví je to dnes spíš k pláči.
Anna Potůčková
Ta zvědavost a očekáváni co se narodí bylo velké tajemství a na porodním sále pak po odhalení obrovská radost.
Dana Straková
No jo, takhle to bývalo normální, to tajemství, jestli to bude kluk nebo holka bylo úžasné. Dneska už i těm mrňoulínkům, u kterých to není vůbec potřeba, lezou "do soukromí" a pořizují si 3D fotky, aby zjistili, co to bude. Život je zázrak a na to překvapení stojí za to si počkat. Vždyť je to jen párkrát za život ...
Vladislava Dejmková
Milý pŕíběh. Ještě, že naše generace má v těch pohlavích jasno.
Zdenka Soukupová
Zuzano, to je povedený začátek života. Přeju takové veselé příhody i do dalších let.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody