Ilustrační foto: Pexels
Lenka (61 let): Manžel mě podvádí. Ale mám strach to řešit a zůstat sama
4. 10. 2023Když jsem se vdávala, imponovalo mi, jak je můj muž atraktivní. Každá ženská se po něm otočila. Během manželství jsem své naivity litovala. On si toho totiž byl vědom a náležitě to využíval. Podváděl mě celý život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Porcalová
4.10.2023 15:24
Zatím jste si, paní ani diskutující, nekladli asi otázku, co bude, až na ten "servis" manželovi nebudete stačit fyzicky ani psychicky. Máte nejvyšší čas vymanit se z této otročiny a zařídit si stáří podle svého, starat se jen o sebe. Co třeba zatím zkusit bydlení s maminkou? Není to ideální, ale asi lepší volba.
Danka Rotyková
4.10.2023 14:14
Pokud je článek pravdivý a ne fikce, pak si paní život určitě zkazila. Možná, že pár let by to bylo pochopitelné kvůli dětem, ale ne dlouhodobě. Není to můj styl, nesnesu být závislá, a to zvláště na muži, který by mne podváděl. Kde je úcta té ženy k sobě, jak může žít ve společnosti, kde je za podváděnou chudinku. To bych nemohla.
Zdeněk Pokorný
4.10.2023 14:09
Nikdy není pozdě. Na nic. A každý potřebuje dozrát k určitému rozhodnutí. Každý jsme jinak utvořený. Já všem těm důvodům rozumím. A přijde jednou den D, kdy ona poslední kapka naplní onen pohár hořkosti a bez ohledu na možnosti dalšího bydlení a zajištění to skončí. Aby začalo zase něco jiného...
Jana Kollinová
4.10.2023 12:39
U obdobných článků je obtížné rozlišit, zda nejde jen o komerčně cílenou fikci a proto jakákoliv zpět vazba je spíše jen příspěvkem ke čtivosti a to si většina z nás uvědomuje. Pomoc v krizích by měli senioři (a nejen senioři) hledat u odborníků, nikoliv na virtuálních sítích. Překvapuje mě, že obdobné články, jako tento, mají takový úspěch u čtenářů.
Hana Šimková
4.10.2023 12:05
Paní Vám není rady, ani pomoci. Vůbec nevím, co chcete slyšet. Je to přece Váš život.
Margita Melegova
4.10.2023 11:24
Manzelstvi je nejslozitejsi podnik ktery existuje, jeho rizeni, podrizenost, spoluprace a tolerantnost ovlivnuje rada faktoru, zacina nadsenim pro neco nove, spoluprace dvou jedincu, nektery podnik zkrachuje, jiny preziva a rada z nich prosperuje az do konce.
Dana Straková
4.10.2023 10:02
Měla bych chuť zařvat: "Proboha paní XY, probuďte se, co teď chcete řešit, když jste na to měla celý život?" A ani se pod své úvahy nedovedete podepsat. Komu není rady, tomu není pomoci a každý ať si své průšvihy vyžere sám...
Alena Velková
4.10.2023 10:01
Cituji: "Manžel je zvyklý, že má doma servis. Čisto, vypráno, navařeno."... nechápu, proč to pořád děláte, když už máte velké děti... stala jste se takovým inventářem bytu, který manžel pomalu ani nevnímá...dojděte si místo toho ke kadeřnici a změňte účes, navoňte se, kupte si hezké oblečení a choďte pryč z domova (i jen sama na procházku) a hlavně mu neříkejte kam a proč jdete a možná se budete divit...
Radmila Coufalová
4.10.2023 09:16
Opravdu se budete muset rozhodnout, co vlastně chcete. Jestli materiální zajištění s tím, že žijete jeden velký a neuspokojivý kompromis nebo si aspoň teď, kdy už jsou děti z domu, začít konečně žít jenom podle sebe. Ano, rozvod je určitě nepříjemná zkušenost a musela byste se asi i dost uskromnit, ale osamění Vám opravdu nehrozí. Vy v tom totiž celou dobu žijete. Po rozvodu byste žila sama, ale nikoliv osamělá a to je zásadní rozdíl.
Jitka Caklová
4.10.2023 08:34
Paní Lenko, víte vůbec co chcete? Přesně to jsou ty iluze o "krásném kohoutkovi", které si v mládí vytvoříme a později si na ně vytvoříme závislost. Ze zbabělosti přestaneme myslet na sebe, nebo-li, přestaneme být tvůrci svého života a vyjde úplně na stejno, zda máme doma "domaseda", "gentlemana", nebo ještě hůř, později člověka, který se stane závislým na vás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA