Foto: Elena Valeriánová
Jak jsem vařila myslivecký hrnec
3. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
3.10.2023 15:59
Tak to musela být dobrota, ale ten hrnec musel být opravdu velký na takové množství ingrediencí. Podělím to dvěma a vyzkouším.
Vladislava Dejmková
3.10.2023 14:51
Zajímavý recept, také vyzkouším. Maso se zelím v troubě dělávám, ale jen dva druhy a jiné koření.
Naděžda Špásová
3.10.2023 13:42
Nejdříve se omlouvám za ty tři blbý hvězdičky. Správně je*********. Recept vypadá zajímavě, u nás bych se asi nechytala. Tak ostatním přeji dobrou chuť.
Jana Jurečková
3.10.2023 13:23
Elenko, dokážete vytvořit nádhernou atmosféru. Prostě jste mě strhla a já ten recept vyzkouším. Budu připravovat z poloviční dávky. Maso v kombinaci s kysaným zelím je dobrota nesmírná. Váš recept voní až ke mně do pokoje. Děkuji a chválím.
Rostislav Mraček
3.10.2023 11:36
Jen to čtu, už mám hubu plnou slin, jak ten ruský pes! Včera jsem si opsal recept paní Beáty, a když jej tak chválíte, taky se pokusím o tu dobrotu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA