Jak jsem vařila myslivecký hrnec
Foto: Elena Valeriánová

Jak jsem vařila myslivecký hrnec

3. 10. 2023
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Tak to musela být dobrota, ale ten hrnec musel být opravdu velký na takové množství ingrediencí. Podělím to dvěma a vyzkouším.
Vladislava Dejmková
Zajímavý recept, také vyzkouším. Maso se zelím v troubě dělávám, ale jen dva druhy a jiné koření.
Naděžda Špásová
Nejdříve se omlouvám za ty tři blbý hvězdičky. Správně je*********. Recept vypadá zajímavě, u nás bych se asi nechytala. Tak ostatním přeji dobrou chuť.
Jana Jurečková
Elenko, dokážete vytvořit nádhernou atmosféru. Prostě jste mě strhla a já ten recept vyzkouším. Budu připravovat z poloviční dávky. Maso v kombinaci s kysaným zelím je dobrota nesmírná. Váš recept voní až ke mně do pokoje. Děkuji a chválím.
Zdenka Soukupová
Eleno, Beato, cítím tu vůni až sem. :-)
Jitka Hašková
Zajímavý recept, ale sama pro sebe to vařit nebudu.
Zuzana Zajícová
Mňam Mňam Mňam! Tak to je veliká dobrota už jen když to čtu
Rostislav Mraček
Jen to čtu, už mám hubu plnou slin, jak ten ruský pes! Včera jsem si opsal recept paní Beáty, a když jej tak chválíte, taky se pokusím o tu dobrotu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%