FOTO: Zuzana Zajícová
Podzim
12. 10. 2023Vím přesně, kdy nastává podzim a vůbec nezáleží na datu. Nastane, když si na noc navlíknu ponožky. Letos přišel podzim později než jindy. Včera jsem si poprvé navlíkla spací ponožky, které jiné roky nosím daleko dřív. Babí léto se nám krásně protáhlo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
14.10.2023 21:10
Moc hezky jste to napsala,ale trochu mám z toho úzkost,ale nechci jen podzim života,chci aby bylo zase jaro,léto........
Jana Jurečková
13.10.2023 14:47
Když jsem si přečetla název Podzim života. Doslova jsem se lekla. Podzim jako roční období je mi znám naprosto přesně. Ale životní ne. Zásadní věc je žít vesele, odhánět chmury, dělat si radost, nepropadat zoufalství a beznaději. Váš článek je moc hezký ani nevíte jak.
Oldřich Veselý
12.10.2023 17:10
Už od mládí miluji podzim a mám ho nejraději, ale spojení "podzim života" mi přijde stále divný..., možná jsem k němu ještě nedospěla, nevím. Článek se mi líbí, i ty ponožky, to mi něco připomíná :-D
Naděžda Špásová
12.10.2023 17:00
Vzhledem k tomu, že neznám váš věk, tak o podzimu života není co říct. Já se snažím si to moc nepřipouštět, i když tělo mi to občas dost znatelně připomene. Podzim jako takový mám docela ráda, hlavně jeho barvy.
Miloslava Richterová
12.10.2023 16:59
Mám to stejně, až na ponožky, mé znaky pro podzim jsou jiné, ale babí léto miluju, aby ne ! :-)
Zdeňka Ortová
12.10.2023 16:57
Zuzko, to je báječné zamyšlení. Ačkoli, co se ponožek týká, mám celoroční léto. To už musí být venku pořádný nečas, abych na sobě při spaní snesla alespoň kousek přikrývky. Dospěla jsem k tomu kolem padesátky a zatím to tak zůstává. Prostě je mi teplo. Vzít si pod duchnu ponožky, asi by se mi končetiny do rána odpařily. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA