Všechny fotografie: Anna Potůčková
Dostaveníčko seniorek v Pardubicích
15. 10. 2023Když tu jedna z nás napsala, že bychom se jednu sobotu mohli někteří z tohoto portálu sejít v Pardubicích, kde byly otevřené v nedávné době po rekonstrukci Automatické mlýny, tak jsem tuto nabídku uvítala. Pardubice se dají od nás z Moravy zvládnout v jednom dni.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
15.10.2023 10:41
I já děkuji za přiblížení setkání a za fotky.Aničko díky.Také mě zaujala radnice v Pardubicích.
Vlasta Ledlová
15.10.2023 10:37
Aničko, ty i tvoje kamarádka máte můj obdiv, že jste přijely do Pardubic z takové dálky.
Alena Velková
15.10.2023 10:26
Děvčata, moc vám to na fotkách sluší. Bezva výlet. Mrzí mě, že jsem se nemohla také zúčastnit, ale měla jsem třídní sraz po 45 letech od maturity.
Jitka Hašková
15.10.2023 10:20
Díky za bezvadný článek. Aspoň jsem si to prožila takto, když jsem tam s vámi nemohla být.
Naděžda Špásová
15.10.2023 10:18
Je vidět, že tam bylo veselo. V Pardubicích se mi taky líbilo, jezdila jsem tam služebně.
Blanka Lazarová
15.10.2023 10:12
Aničko, díky za článek i fotky. Zase se další pěkná akce vydařila. :-)
Marie Novotná
15.10.2023 09:57
Krásné fotky dokazují,že se setkání vydařilo ,počasí přálo a bylo milo a veselo.. vdavky mé vnučky v tento den mi nedovolily být s vámi. Těším se s vámi.
Jana Vargová
15.10.2023 09:17
Milé kolegyně, článku patří 5*****! Díky za přiblížení atmosféry i za důkaz, že v seniorském věku jde cokoliv. Téměř.
Eva Mužíková
15.10.2023 08:40
Článek jsem uvítala, fotky , přesto že jsem je viděla včera na FB, také.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA