Vycházka Bechyně
FOTO: Zdeněk Hart

Vycházka Bechyně

18. 10. 2023

Psát o vycházce, která byla před týdnem je něco, jako číst týden staré noviny. Nenadálá situace tomu tak přihrála a tak mi nezbylo, než napsat o této vycházce o týden později. Což tedy činím.

cestování města a obce
Autor: Zdeněk Hart
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
V Bechyni jsem byla jednou v lázních.
Elena Valeriánová
V Bechyni jsem nikdy nebyla, mám mnoho míst zcela bílých a už to tak zůstane. Ale do Bechyně bych ráda, slouží tam moje milovaná vnučka. Děkuji za virtuální prohlídku.
Daniela Řeřichová
Udělali jste si hezký výlet. Bechyně je krásná v jakoukoliv roční dobu.
Zdenka Jírová
Krásné fotky a zajímavá pověst.
Alena Velková
Moc pěkná vycházka a jsem ráda, že jste sem dal i sochy Davida Černého.
Zuzana Pivcová
Toto je pro mě město známé, kde jsem byla v životě mnohokrát za svých pobytů v Týně nad Vltavou. Chodily jsme tam z Týna pěšky. Také jsme na SVVŠ měli spolužáky z Bechyně a naše městečka se hádala, které z obou je hezčí. Jsem ráda, že narozdíl od Týna nebyla zrušena elinka z Bechyně do Tábora. Na trase je totiž mnoho zastávek a řada lidí z této oblasti jezdí motoráčkem na nákupy či k lékaři do Tábora. Vlak jezdí pomalu a my jsme v mládí žertovali, že kdyby se za jízdy někomu moc chtělo ...., vystoupil by, ulevil si a ještě by ten vlak dohonil.
Eva Klímová
Bechyně je krásná , jezdila jsem tam s rodiči , měli jsme v Zářečí tetu. Oba rodiče byli rybáři a bydleli jsme hned u Lužnice :) Také týden relaxačního pobytu v lázních byl skvělý , už je to 20 let . Asi se tam mnohé změnilo. Děkuji za článek , zavzpomínala jsem .
Zdenka Soukupová
V Bechyni jsem nikdy nebyla. Tak moc děkuji za hezký článek a nádherné fotky. Asi se tam někdy vypravím.
Dana Kolářová
Zajímavé.
Jan Zelenka
Bechyně je skutečně nádhera. Dojem ještě umocňují dvě výškové roviny, na kterých je Bechyně vystavěna. Když jsem za obchodem zajížděl do jižních Čech, vždy jsem trávil hodně času v tomto městě. A fotil. Nádherný je i originální most. Poblíž mostu bývalo parkoviště s bufetem. Probudil jste ve mně, pane Harte, krásné vzpomínky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody