FOTO: Zdeněk Hart
Vycházka Bechyně
18. 10. 2023Psát o vycházce, která byla před týdnem je něco, jako číst týden staré noviny. Nenadálá situace tomu tak přihrála a tak mi nezbylo, než napsat o této vycházce o týden později. Což tedy činím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
19.10.2023 17:35
V Bechyni jsem nikdy nebyla, mám mnoho míst zcela bílých a už to tak zůstane. Ale do Bechyně bych ráda, slouží tam moje milovaná vnučka. Děkuji za virtuální prohlídku.
Daniela Řeřichová
19.10.2023 17:34
Udělali jste si hezký výlet. Bechyně je krásná v jakoukoliv roční dobu.
Alena Velková
18.10.2023 20:09
Moc pěkná vycházka a jsem ráda, že jste sem dal i sochy Davida Černého.
Zuzana Pivcová
18.10.2023 15:55
Toto je pro mě město známé, kde jsem byla v životě mnohokrát za svých pobytů v Týně nad Vltavou. Chodily jsme tam z Týna pěšky. Také jsme na SVVŠ měli spolužáky z Bechyně a naše městečka se hádala, které z obou je hezčí. Jsem ráda, že narozdíl od Týna nebyla zrušena elinka z Bechyně do Tábora. Na trase je totiž mnoho zastávek a řada lidí z této oblasti jezdí motoráčkem na nákupy či k lékaři do Tábora. Vlak jezdí pomalu a my jsme v mládí žertovali, že kdyby se za jízdy někomu moc chtělo ...., vystoupil by, ulevil si a ještě by ten vlak dohonil.
Eva Klímová
18.10.2023 15:41
Bechyně je krásná , jezdila jsem tam s rodiči , měli jsme v Zářečí tetu. Oba rodiče byli rybáři a bydleli jsme hned u Lužnice :) Také týden relaxačního pobytu v lázních byl skvělý , už je to 20 let . Asi se tam mnohé změnilo. Děkuji za článek , zavzpomínala jsem .
Zdenka Soukupová
18.10.2023 13:04
V Bechyni jsem nikdy nebyla. Tak moc děkuji za hezký článek a nádherné fotky. Asi se tam někdy vypravím.
Jan Zelenka
18.10.2023 11:55
Bechyně je skutečně nádhera. Dojem ještě umocňují dvě výškové roviny, na kterých je Bechyně vystavěna. Když jsem za obchodem zajížděl do jižních Čech, vždy jsem trávil hodně času v tomto městě. A fotil. Nádherný je i originální most. Poblíž mostu bývalo parkoviště s bufetem. Probudil jste ve mně, pane Harte, krásné vzpomínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA