Jsem knihovnice a nestydím se za to
Ilustrační foto: Pixabay

Jsem knihovnice a nestydím se za to

24. 10. 2023

Nejsem jako knihkupec Vrána, co se ve filmu „Vrchní, prchni!“ hanbil na abiturientském večírku přiznat, že se vyučil knihkupcem a zůstal jím dosud.

hobby knihy knihy Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Skvěle napsaný vtipný článek :-)
Jana Šenbergerová
Miluji knihy, líbí se mi v naší městské knihovně a ráda si popovídám s naší příjemnou knihovnicí. Určitě mě má také "přečtenou" a vždy mi má co nabídnout. Díky za váš článek. Potěšil mě.
Alena Švancarová
Být knihovnicí by mě bavilo a hodně.Do knihovny chodím ráda a jsem čtenářka od doby,kdy jsem se naučila číst.Ale nehltám knihu,každý den přečtu,dle času,několik stránek.Některá kniha mě zaujme víc,některá méně.Mám knihy ráda.
Daniela Řeřichová
Díky za článek laskavé a vtipné dámy, která miluje své povolání a své čtenáře. Patřím k těm, co od malička hltali imaginární svět literatury, a jejichž jablíčka se neodkutálela daleko od stromu. Malá vnučka byla při své první návštěvě MKP tak fascinována, že vznesla mladému knihovníkovi dotaz, kolik knih si lze vypůjčit. „Dvacet čtyři,“ odvětil šibalsky, netuše, že si přivoláme posilu a náklad skutečně odvezeme. P.S. Mám ráda vůni knihoven a zanícené knihovníky. Dnes jsem ovšem měla chvíli ráda i zubaře, který mi mj. vytrhl sedmičku vpravo dole a zbavil mě bolesti. Ale to byl jen takový malý úlet, žádná nevěra knihovnické profesi. :-)
Helena Štěpánková
Vtipné!
Zuzana Zajícová
Já si prostě nejvíc odpočinu při čtení. Tvůj článek je krásný a já se těším, jak si za chvíli vezmu knížku a zapomenu na svět.
Alena Vávrová
Jsem především celoživotní čtenářka. Ale byla jsem i dost let knihovnicí, i když "jen" v technické knihovně ;-)) . Článek je fajn.
Jarmila Komberec Jakubcová
Plzeňská městská knihovna pořádá různé akce i pro seniory. Sama jsem se letos zúčastnila kurzu "Senioři píší Wikipedii" a ledacos jsem se i naučila. Co si o mně knihovnice myslí, když si vybírám nějaké knížky nevím a přiznám se, že mi to celkem jedno.
Jiří Dostal
:-) Vtipné, skulptura praskla hlasitým úsměvem :-)
Zdenka Soukupová
Co jsem v důchodu, chodím do knihovny často. Jen mě nikdy nenapadlo, že by o mně mohla knihovnice přemýšlet podobně. Až tam půjdu příště, zkusím nenápadně zjistit, co si o mně asi myslí. Zdeňko, moc hezký a povzbudivý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody