Trička s potiskem jsou cool?
Obě fotografie: Pixabay

Trička s potiskem jsou cool?

2. 11. 2023

Cool nebo in – řečeno v současné, módní angločeské hantýrce. Móda je holt móda. Trička, buď jen s obrázky, nebo i s roztodivnými nápisy, jak v češtině, tak hlavně v angličtině. Ta jsou módní a převládající.

glosa móda
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Mladým se to líbí, směšné je to někdy u všelijakých figur obého pohlaví. Hrdě si obléknu tričko z ícka, když se sejdeme.
Jitka Caklová
Další téma, které jde mimo mě, ale proč bych měla odsuzovat něco, co se jinému líbí. Neodpustím si podotknout, že i toto vypovídá o stavu společnosti.
Jitka Caklová
Další téma, které jde mimo mě, ale proč bych měla odsuzovat něco, co se jinému líbí. Neodpustím si podotknout, že i toto vypovídá o stavu společnosti.
Jindřich Berka
Ahoj Honzo, nemám rád trička s potiskem. Každý člověk je osobnost. Nemusí se opičit, prosazovat nutně svou, orientaci a další věci. Vždy jsem dělal to, co chci já, někdy i čural proti větru. Snažím se být svůj a ze vzorů, které akceptuji si beru poučení. Jindra
Hana Šimková
Nemám ráda tričko s nápisem. No, možná už i ke svému věku. A když už chci hláSat nějaké blbiny , tak proč na to zneužívat tričko.
Jan Zelenka
Milé dámy, děkuji vám za komentáře. Já nikdy tričko s potiskem nenosil. nelíbí se mi to.
Eva Braunová
Nekupoji trička s potiskem slov,jen s obrázkem.Mojí kolegini se stalo,že si koupila tričko a bylo na něm v angličtině DOBROU NOC.Moc jsme se tomu nasmály,ale je to už hodně dávno.Mobily se vylepšily o překladač a nápisy jsou pěkné blbosti a někdy nemají hlavu ani patu.
Naděžda Špásová
Vlastním pár triček s potiskem, ale jsou pečlivě vybrané. Vulgarita na ně nepatří.
Dana Puchalská
Mám pár triček s nápisy. Líbí se mi a jsou z příjemného materiálu.A určitě na nich nejsou sprostá slova.
Věra Ježková
Jendo, pěkný článek. Ty méně obvyklé nápisy jsou drsné. Myslím, že jsem nikdy neměla tričko nebo svetr s nějakým nápisem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody