Ilustrační foto: Pexels
Jak mě děda naštval
12. 11. 2023Můj děda byl mistr kolářský a kapelník. Ve vesnici byl, jak se dnes říká, celebritou. Jdeme spolu vsí a každý, kterého potkáme uctivě zdraví: „Dobrý den mistře“. Se svou dechovkou hrál na zábavách, karnevalech, na pohřbech i v kostele. Dokonce i v televizi byl.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.11.2023 16:40
Prožil svůj život, v dobrém i horším. Ale ten DD mu život jistě zkrátil.
Jitka Caklová
13.11.2023 09:31
Kdo ví jaké vzpomínky si, do svých sedmdesáti let, na nás uchovají naše vnoučata, zda je také "štveme" :-)
Dana Puchalská
12.11.2023 20:44
Hezké, i když malounko smutné. Ale život přeci není jen bez starostí a trápení. Nebo snad ano?
Rostislav Mraček
12.11.2023 19:15
Ne vždy jsem příznivcem vašeho vyprávění, ale dnes to bylo znamenité!
Jitka Caklová
12.11.2023 17:07
Takovým člověkem, jakým byl váš děda, po svých předcích může být každý jeden z nás. Proč tomu tak není, nechť si odpoví každý sám.
Jan Zelenka
12.11.2023 14:40
Jindro, to je moc pěkný příběh. Takoví lidé, jako byl tvůj děda, dnes už bohužel nejsou. Ale abych to nezakřikl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA