Ilustrační foto: Pixabay
Paradoxy života
5. 12. 2023Máte také někdy pocit, že vám něco schází? Já občas ano. Je to takový neurčitý pocit. Většinou to není ale nic materiálního. Co potřebuji k normálnímu životu, to mám. Mám pěkný byt, přiměřenou penzi a i přiměřené nároky na život, odpovídající mým průměrným příjmům.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
5.12.2023 23:59
Napsal jste to velmi dobře, uhodil jste hřebík na hlavičku, jak se říká. Také netrpím nedostatkem hmotných prostředků, mám dvě krásné a úspěšné dcery, vnuky, dokonce už i pravnoučka, ale někdy se necítím úplně dobře. Pracovala jsem celý život mezi lidmi, měli jsme plno přátel, a nyní bohužel, odcházejí jeden po druhém, jsem vděčná, že existuje mobil, tak jsem s těmi zbývajícími alespoň denně na příjmu, protože chůze mi už dělá potíže a jim také.
Jan Zelenka
5.12.2023 22:17
Přátelé, děkuji za vaše názory. Nechci ještě bilancovat, mám hodně literárních plánů, ale, málo platné, samota člověka ovlivňuje. A mně bere občas i inspiraci.
Elena Valeriánová
5.12.2023 21:54
Taky občas na mě padne takový tísnivý pocit, pocit, že ... ale však to znáte a píšete o tom. Je to možná bilancování a taky přemýšlení, kolik časů člověku vlastně zbývá. Poslední odstavec Vašeho článku by si každý měl zapsat do paměti. A snad každý má nějakého přítele a tak by si to přátelství měl považovat a nebrat to jako samozřejmost.
Jana Kollinová
5.12.2023 20:22
Mám takové pocity, dost často, ale nezaslouží si, abych je nazvala paradoxy života. Ty moje jsou obyčejná, lepící se "chandra."
Danka Rotyková
5.12.2023 18:13
Tak to jste napsal moc pěkně, zřejmě i díky vaší velké slovní zásobě. Jako by to promlouvala sama duše.
Jiří Dostal
5.12.2023 16:14
:-) Paradoxy života se zpravidla nekonají, když k životním potřebám přidružíme správné atributy :-)
Naděžda Špásová
5.12.2023 13:50
Jendo, hezky napsané. Taky nemůžu říct, že mi něco chybí, v podstatě nechybí. Jenže, když se kouknu do své duše, tak chybí a málo toho není.
Zdenka Soukupová
5.12.2023 13:07
Moc dobře tomu rozumím. Takové nahlédnutí do duše.... jako vždy, moc hezké, Honzo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA