FOTO: Libuše Juráčková
Řekněte mi, prosím, kde to jsem
4. 12. 2023S manželem jsme jezdili na Šumavu jak na podzim, tak i v zimě na běžky. Ubytovávali jsme se ve Zdíkově, denně jsme vyjížděli autobusem na Pláně a odtud různými okruhy projížděli zasněženou krajinou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Juráčková
5.12.2023 14:36
Přesto, že se to stalo už dávno, stále se držím turistických značek , které jsou pro mne jistotou. Jen jednou jsem se "podvolila" nátlaku děvčat a právě na Šumavě jsem se vydala dle jejich nápadů. Značka v dohledu nebyla a děvčatům se nechtěla hledat. Podlehla jsem. Ještě že se nyní mohu podívat na mapu na mobilu, zjistit polohu a vydat se správným směrem. Kdybych netrvala na nalezení značkované cesty, bloudily bychom někde v hlubokých lesích Německa.
Zdenka Soukupová
5.12.2023 13:04
Tak na to bych asi neměla nervy ani sílu. Obdivuji Vás. Co na to říkal manžel?
Hana Rypáčková
5.12.2023 08:35
Na Šumavě se snadno zabloudí i v létě. Snaživci udělají na cestách zkratky a někdy i strom se značkou zmizí...
Zdenka Jírová
5.12.2023 00:09
Zabloudit v lese je velmi nepříjemné. Také se nám s manželem stalo, když jsme byli na houbách. Když jsme potřetí míjeli stejné místo, pochopili jsme, že jsme zabloudili. Naštěstí v létě a nebylo to daleko.
Alena Vávrová
4.12.2023 22:05
Kdysi se mi něco podobného stalo na běžkách v lesích pod Bezdězem. A to jsem si myslela, jak dobře to tam znám, ale sníh všecko změní, resp. všecko pod sněhem vypadá stejně. A také se již stmívalo.
Jan Zelenka
4.12.2023 21:17
Hlavně, že výlet dopadl dobře. Takové chvíle jsou vždy poučením do budoucna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA