Všechny fotografie: Anna Čípová
Dobré rozhodnutí
14. 12. 2023Každé ráno se dívám na předpověď počasí a tak tomu bylo i 29. listopadu. Pro Rožnov p.R. byla předpověď velmi příznivá. Polojasno a kolem poledne jasno. To by mohlo platit i pro Pustevny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.12.2023 18:19
Souhlasím se vším, co jsi napsala. Dobré rozhodnutí vyrazit nahoru na Pustevny to rozhodně bylo. Fotečky zimní pohádky jsem vyhlížela od chvíle, kdy jsi dala první na foto dne a jsem ráda, že jsem se dočkala. Ááááách .... to je krása! :)
Libuše Křapová
14.12.2023 18:12
Parádní fotky, Aničko :-) Kdoví, jestli se i v příštích měsících a letech budeme moci kochat podobnou pohádkovou nádherou :-)
Daniela Řeřichová
14.12.2023 18:09
Aničko, dávám Ti za pravdu, že jsem se díky Tvým fotografiím a mocné čarodějce přírodě ocitla v pohádce. V Rožnově p.R. jsme byli mnohokrát, ale vždycky jen v létě. Nádhera pro oko i pro duši. :-)
Libuše Heulerová
14.12.2023 17:59
Aničko, jedním slovem pohádka....taky bych to chtěla jednou zažít! Znamená to být v pravý čas na pravém místě...prostě štěstí pro fotografa!!!
Alena Vávrová
14.12.2023 17:47
Úžasné, nádherné, pohádkově krásné, Aničko ♥ ! Blahopřeji k tomuto fotografickému koncertu. Mrazík se svojí berlou šel o něco dříve.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA