Vánoční vzpomínání: Štědrý den mého manžela
Ilustrační foto: Shutterstock

Vánoční vzpomínání: Štědrý den mého manžela

19. 12. 2023

Můj manžel Vánoce nějak moc neprožívá. Dárky pro mě nakupuje až na Štědrý den dopoledne a ty, které dostane on sám pod stromeček, většinou večer ani nevybalí. Sedí, popíjí vínko a s úsměvem pozoruje cvrkot ostatních pod stromečkem.

Můj příběh Poslední soutěž 2023 Vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Krásný Štědrý den !!
Elena Valeriánová
Ne, není to spravedlivé. Ale štěstí se musí jít naproti, třeba za dvě minuty dvanáct. Škoda, že neměl obchod s dámským oblečením, že jo. Hezky jsem se pobavila, manžela zdravím a oběma Vám přeji krásné vánoce.
Alena Velková
Lenko, tohle si kupodivu vyzkoušel a jednu menší bundu mi i dal :-)
Věra Ježková
Bezva. :-)
Lenka Kočandrlová
Zajímavý zážitek. Jestlipak manžel ty věci zkoušel???
Naděžda Špásová
Oprava: Bobinku
Naděžda Špásová
Álo, ten konec je super. Ne, není to spravedlivé, mělo tam být i luxusních dámské oblečení, nebo aspoň luxusní prádélko, viď. Na druhou stranu jsi si za ušetřené peníze mohla koupit něco pro sebe. :-) Tak hezké Vánoce, pohlaď za mně Bobinkou. :-)
Marie Webrová
Super...zasmála jsem se.
Rostislav Mraček
Teda, to se vám povedlo! Ač bych mohl závidět to štěstí, směju se. Ohromné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%