Vyznání
Ilustrační foto: Pixabay

Vyznání

26. 12. 2023

Tak bych se ráda podělila o svůj zážitek ze Štědrého večera. Vše kolem nás šlo cestami, které si nikdo nepřeje. O naší rodině už jsem toho napsala dost, tak to napíši jen stručně. Asi v půli prosince jsme dostali od dcery pozvání na společný Štědrý večer. S radostí jsem to přijala, a to hlavně proto, že bydlí společně v domě s rodinou našeho vnuka, který už má dvě dětičky. Vidět děti u stromečku by bylo pro nás potěšení. Jenže mělo být vše jinak a taky bylo. Asi před týdnem onemocněla dcera covidem, pak měl problémy malý, skoro roční pravnouček. Chlapec se z toho brzy dostal, ale dceři nebylo dobře.

My jsme večeřeli u nás v domě se synem a jeho rodinou, kteří mají dva dospělé syny. Kluci byli bezvadní, a protože mají svoji hudební kapelu, dokonce nám zahráli a zazpívali, zmíním písničku "Půlnoční", byl to opravdu zážitek. Večer se povedl, akorát únava udělala své. Když jsme šli  k nám do bytu, teprve jsem dávala dohromady dárky od dcery a vnukovy rodiny. Mezi hromadou dárků jsem otevřela malou sváteční taštičku, byl tam jakýsi keramický ptáček s hezkou zlatou čepičkou a hrací kostka. Pak jsem si všimla, že je tam jakýsi papírek, tak jsem ho vytáhla a otevřela. Bylo tam napsano "JÁ VÁS MÁM RÁDA." Slzy chtěly ven, ale já jsem zůstala s pusou dokořán, a bylo mi zatěžko jí zavřít. Co k tomu dodat? Asi nejkrásnější dárek těchto Vánoc.

Dnes jsem si to ověřovala, a skutečně to byl nápad naší skoro 8leté Emmičky. Jenže jsem se i dozvěděla, že dívenka bude asi stonat, a to v jejich domě nejen ona. Přeji všem v tom domě, aby zdraví zvítězilo a celý dům se chvěl láskou a radostí.

Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Děkuji všem za milé komentáře a přeji klidný a pohodový rok 2024!
Zuzana Pivcová
Určitě máš radost, moc Ti to přeji.
Soňa Prachfeldová
Ano, to jsou opravdu dárky z lásky a jak dojemné od malých dětí. Přeji Jitko vaší velké rodině mnoho zdraví a štěstí v nadcházejícím roce.
Martina Růžičková
Takové dárky jsou nejkrásnější. ♥ Přeji vám, aby se všichni vaši blízcí brzy vypořádali s nemocemi a mohli jste trávit společné chvíle. Já jsem letos také strávila Štědrý večer o samotě s covidem a už se moc těším na ten "náhradní".
Alena Vávrová
Jitu, děkuji za sdílení a přeju Ti, aby se Tvé přání vyplnilo ♥ . Není malých dárků, jsou-li od srdce.
Jana Jurečková
Připadá mi, že naše republika je zavalena chřipkou a covidem. Já jsem taky onemocněla a měla tak pokažený Štědrý den. Bylo mi zle a měla jsem rýmu, pomalu se zotavuji, ale i vám a vaší rodině přeji moc zdraví.
Alena Velková
Krásné, přeju, ať je všem brzy dobře.
Jan Zelenka
Jitko, všichni Vánoce prožíváme jinak. Kupodivu, podle komentářů zde, na íčku, bylo i hodně nemocí. Ať tebe i celou tvou rodinu štěstí provází!
Blanka Lazarová
Přeji všem brzké uzdravení a hodně lásky a radosti. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

22%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

18%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%