Ilustrační foto: Pixabay
Řekni, kde ty věci jsou
6. 1. 2024Nevím, zda je to neduh, nešvar a svízel jen naší domácnosti, anebo se vyskytuje i u vás. Totiž, náhlá ztráta věcí, které nemůžete najít zrovna ve chvíli, kdy je potřebujete, ale které jsou běžně na očích v době, kdy jich netřeba.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
6.1.2024 23:50
Jojo, stejné jako u nás. Při vánočním šrumci se ztratily klíče, takže jsem používala vnukovy. Objevily se teď při likvidaci sváteční výzdoby, za jedním z betlémů. Skřítek Naschválníček je u nás stále v pohotovosti. :-)
Jan Zelenka
6.1.2024 22:12
Pane Raško, toto je velmi známý jev a krásně jste ho popsal. Kdysi jsem na toto téma napsal také fejeton. Až jsem se mnohdy obával, že hledané věci mají svůj rozum a nám se vysmívají.
hezky jsem si početl.
Elis Rentierka
6.1.2024 21:59
Když já něco nemůžu najít, protoźe ten “Němec” mi tu občas dělá naschvály, hledat přestanu a řeknu si -“prostě někde to bude”, a, světe div se, za chvilku tu věc opravdu mám -:)) !
Alena Tollarová
6.1.2024 21:31
Hlavně že se stojan na stromeček našel ještě před vánocemi. Jinak byste teď nejspíš už měli dva. A kdo ví, jestli by byl aspoň jeden k nalezení před dalšími vánocemi. My jsme zrovna řešili záhadnou ztrátu oblíbeného žlutého hrnečku s nápisem Jihlavanka, který je v oběhu každý den. A najednou nebyl ... po několika dnech byl náhodou objeven v mikrovlnce :)
Jitka Hašková
6.1.2024 21:28
Já tím, že jsem sama, tak moc problémů nemám. Také sem tam něco hledám, ale není nikdo, kdo by mi věci přerovnával.
Soňa Prachfeldová
6.1.2024 19:46
Tyto záhady mi nejsou cizí. Už dlouho hledám pokličku na kastrol do trouby. Není. Koření to je podobné. Nejhorší je to s pracovními rukavicemi na zahradu, co jsem se jich nakupovala a pak ve skleníku nejsou ani jedny. Všichni se dušují, že mají svoje. Mladí bydlí nahoře a tak každý, každou chvíli něco postrádáme. O maličkostech ani nemluvě. :-) Kamarádka chtěla půjčit můj černý klobouk, šla jsem do skříně a on zmizel. Nechápu. A jsem ráda, že i mladí mají své dny a ztráty. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
6.1.2024 19:20
Také občas hledám a hledám. Včera jsem hledala pager, abych se dostala domů. Spadl mi v autě a málem jsem na něj šlápla. A skoro pořád hledám plyšové myšky pro kočičku, které někam zapadnou a kotě žalostně mňouká. Naštěstí Eva M. mi jich několik poslala.
Marcela Pivcová
6.1.2024 18:21
Dokud jsem bydlela v Praze, moc často jsem věci nehledala, s přejížděním mezi Prahou a jižními Čechami se situace hodně změnila. Na chalupě určitě cosi funguje, co uklízí věci tam, kde je nemůžu najít. U nás to nebude skřítek, my máme určitě v baráku černou díru. Pokud se ztratí něco malého, jsou v podezření kočky, když jsem ale hledala od léta nůžky na kytky, které byly vždy v přístřešku na pracovním stole, prohledala jsem kdeco - a nebyly. Snad je do léta ještě někde najdu.
Hana Rypáčková
6.1.2024 17:54
Už i přestávám hledat , schválně, a pak to na mne vykoukne.. Vtipné počtení...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA