Úvodní foto: Jan Velek, 1982
Po kom to dítě je?
21. 1. 2024Motto: „Okamžik, kdy si uvědomíš, že dítě je celé po tobě a ty nevíš, jestli máš mít radost nebo si máš začít dělat starosti.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
21.1.2024 14:51
Álo, bezva vtipný článek. Také mám zážitky s naším jezevčicí Diankou. Prosadila jsem si ji já s dětmi, manžel byl proti. Když něco udělala, tak několikrát prohlásil, ten pes půjde z domu! Nakonec byla jeho miláčkem a po jejím nenávratném odchodu smutnil ze všech nejvíce. A děti mají hodně vlastností po mně, jen syn zdědil po manželovi lásku k vaření a ta mu vydržela. Manžel se tím neživil, ale syn už dělá téměř 40 let kuchaře a vaří pravidelně i doma.
Naděžda Špásová
21.1.2024 12:28
Jo vzpomněla jsem si. Po mně je tak trochu naše jediná vnučka. V šestnácti se mi už taky líbili kluci.
Naděžda Špásová
21.1.2024 12:23
Álo, tvoje vyprávění, ať je o čemkoli, mám ráda, takhle vtipná bych chtěla být taky. V mládí mě to nikdo nenaučil a teď už to asi nedohoním. Já jsem spíš skeptik, ale humor mám ráda. Pozdravuj Bobinku.
Jana Kollinová
21.1.2024 11:19
Pobavila jsem se. Přesně tak to bývalo i u nás, všechny dobré vlastnosti jsem měla po tom rodiči, který byl první svědkem mého počinu zařaditelného do oněch dobrých a naopak.
Dana Straková
21.1.2024 10:43
Tak mě se z mobilu hvězdičky zadařily :-) a děkuji za hezký článek. U nás je to úplně stejné, syn je hezký a chytrý po mně a ostatní ošklivosti má pochopitelně z té druhé strany :-)
Blanka Lazarová
21.1.2024 10:31
Ali, asi budu muset přestat kamarádit s mým mobilem . Dal ti h.... Jen jednu hvězdičku. Tak se za něj omlouvám. Článek samozřejmě trefný. Dík. :-)
Eliška Murasová
21.1.2024 10:24
Aleno, omlouvám se za jednu *, vůbec nevím jak se stalo, no mobil.... Článek bezvadný, s humorem a nadhledem. Moc jsem se bavila, díky
Marie Měchurová
21.1.2024 09:21
ALI, Ty nikdy nezklameš. Je pro mě velkým potěšením číst Tvoje řádky. U nás je to s holešovskými vnoučaty jasné. Ten nestarší je celý děda - rozvážný a pomalý. Ta dvojčata celá babička - splašení, hluční, prostě Vodnáři. Ale jsou naši, z rodičů nemají vůbec nic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA