Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Kilarská
1.2.2024 18:53
Pane Brabec fotím foťákem CANON G15 , ale často jej nemám po ruce u sebe a proto též častěji a častěji fotím mobilem. Kanálový poklop je focen v Bavorsku - ve městě SELB. Jedná se o porcelán, na fotografii je vidět i část Porcelánové uličky ( Porzellangasse). A proč porcelán? Protože v tomto městě se nacházejí světově nejznámější porcelánky, jako například Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy-Boch. Zdravím.
Dušan Brabec
30.1.2024 10:11
Kvalitní fota. To fotíte foťákem? A jakým? Já už přešel na focení pouze mobilem. Asi je to trochu úpadek. Ještě dotaz. Ten poklop s krásně barevným středem, který jste umístila na FOTO DNE, je odkud, z jakého místa? Díky za odpovědi.
Soňa Prachfeldová
23.1.2024 11:45
Ta příroda umí divy. A foťák v rukou šikovného fotografa také. Krásné.
Libuše Kilarská
21.1.2024 16:00
Vaše slova chvály mých fotografií mne velmi těší. Až se červenám. :)
Paní Velková ani já sama nedokáži určit snímek, který považuji za fotograficky nejzdařilejší.
Jak píše paní Straková - až po úpravách a ve větších rozměrech by určitě vynikla krása detailů. Paní Hašková, jedná se opravdu o Ašský výběžěk. Fotografii pramene vložím dnes do " FOTO DNE".Nalézá se v blízkosti obce Výhledy, dál teče obcemi Vernéřov, Dolní Paseky do Doubravy, kde opouští území naší republiky a jako "Weisse Elster" pokračuje v Sasku.
Hana Polednová
21.1.2024 14:54
Libuše, fotky jsou úžasné. Takové ledové království málokdo vidí, natož tak pěkně vyfotí.
Anna Potůčková
21.1.2024 13:38
Krásné Ledové království - jako v pohádce.
Marie Měchurová
21.1.2024 13:02
Krásné....
Jana Kollinová
21.1.2024 11:29
Nádhera! Fotografie nabízejí širokou škálu představ mé bujné fantazie. Dokonalá krása přírody, která byla a je určitě inspirací nejednoho mistra skláře.
Helena Přibilová
21.1.2024 11:26
Děkuji za překrásné fotografie, které jsou důkazem toho, jakým úžasným umělcem dokáže být příroda.
Alena Velková
21.1.2024 09:59
Dostala jste mě nádherou vašich fotek. Kdybych si měla vybrat, která je nejkrásnější, tak se nebudu umět rozhodnout. Mezi moje hlavní favority ale patří: 02, 04, 07, 011 a 019-s. Děkuji.
Načíst starší příspěvky