Foto: archiv Jana Zelenky
Podzim v podloubí
22. 1. 2024Sedím v podloubí u sklenky vína a přemýšlím o tom, jaký bych chtěl vlastně být a také, kde bych chtěl právě teď být. A také o tom, jaký je ten dnešní svět. Takové podivné myšlenky mne přepadají vždy, když se ocitnu sám v některém místním kavárenském prostředí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
22.1.2024 17:12
Pane Zelenko, čtu si Váš článek již podruhé. Je to krásné zamyšlení, tklivé vzpomínky na milovanou ženu, ale jsou to krásné vzpomínky. Až budete zase vzpomínat, zavřete oči a přivolejte si vzpomínku na Vaše spojené ruce. Třeba se to povede a Vy nebudete alespoň chvilku tak sám. Ale, co to plácám, vždyť Vy nejste sám! Máte své literární přátele a máte nás, přátele virtuální. Ráda se budu mezi ně počítat, když dovolíte. Tak hlavu vzhůru, poeto, ještě žijeme, ještě jsme.
Marie Měchurová
22.1.2024 12:37
Byli jsme u Vás v podloubí na kafíčku se zákuskem vloni v červnu. Sedí se tam moc dobře, a mohli jsme pozorovat ruch na náměstí i okolo nás. Rádi vzpomínáme...
Dušan Brabec
22.1.2024 08:42
Sice trochu nostalgie, ale vím, o čem píšete a jak se cítíte. Také jsem to zažil a také jsem sedával v kavárně v pražském podloubí. Ale znáte to: podloubí je lásky podhoubí. A ono se to nakonec naplnilo, což může nastat i u vás. Zejména, když jste takový básník a spisovatel. Také jsem měl vizi vydat publikaci, ale vůbec nevím, jak do toho - kdo a proč by ji vlastně vydal?!? Také jsem se začetl do vašeho Okna do světa a tam v knize návštěv vyjadřuje obdiv několik žen... Je pravdou, že štěstí je opravdové pouze, když je sdílené. Ale ono to přijde!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA