Apríl
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Apríl

22. 2. 2024

Ano, apríl. Dnes to tak vypadalo, na apríl si totiž dnes dopoledne hrálo počasí. Chvíli svítilo Slunce, pak se na západě setmělo. No a aby toho nebylo málo, tak začalo pršet. Ven se mi nechtělo, ale z balkonu se toho dá taky docela dost vyfotit. Možná se někdo zeptá, proč nejdu fotit do ulic. No je to asi tak, že se mi do té nepohody nechce, no a ze země bych toho asi moc nevyfotila, navíc bych zmokla. Ze čvrtého patra už je na svět kolem docela hezký pohled. Dokonce se mi povedlo vyfotit i kousek duhy, snad jí na fotce najdete.

Zvu vás na miniprocházku únorem, který je letos bez sněhu. Jaro má taky ještě čas, i když podle vašich fotek na FD už jsou vidět i jarní kytičky a kočičky. Ty si také každý rok zjara natrhám do vázy. Přeji všem pohodu, radost ze života a hlavně zdraví. Čas běží jako voda, my už se pomalu těšíme na Velikonoce, které letos budou v Doubici. Tentokrát to máme my nejblíž.

Není nad to, mít přátele, na které se můžete spolehnout, s některými se znám v podstatě od školky. To se dnes už nenosí a já to považuji v dnešní době za vzácnost. A doufám, že nám to ještě dlouho vydrží.

fotografování města a obce příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Prima, krásné.
Věra Ježková
Naďo, hezký text i fotky. Máš bezva balkon. V poslední době velice oceňuji přátelství těch, na které se můžu spolehnout. :-)
Soňa Prachfeldová
Počasí je rozmarné, nevyčítám si, že jsou okna špinavá. Doubice jsou krásné, obklopené lesy, rostou tam houby a borůvky. A také pro zdatné tam jsou skaliska se žebříky. Docela zabiračka směr Jetřichovice.
Miluše Hasenohrlová
Nadi, takové počasí také nemám ráda. Ale ty z okna vidíš mnohem více než Já :-).Já vidím jen na dvorek a na silnici. Chci se zeptat, ta Doubice je ta, kde měl roubenku Karel Gott??Jo a tu duhu jsem našla .-)
Jan Zelenka
Máš pravdu, Naďo. Mně se taky nechce chodit do nečasu. A navíc jsem línej.
Anna Potůčková
Jo, jo počasí je jak na houpačce -jeden den jaro, další den zima nebo podzim. A rostlin neví zda mají růst, či počkat....
Alena Velková
Nadi, máš pravdu, počasí si z nás dělá fakt legraci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%