Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
Ilustrační foto: Pixabay

Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu

28. 3. 2024

Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Fajn, jízdenky tam už máme koupené, teď se musíme s Dimkem domluvit na odjezdu, možná budeme jen dva dny 22.-24.5.
Jarmila Fialová
Jestli můžu, připomínám, že ve Stradonicích na hřbitově je hrob Františka Nepila
Hana Rypáčková
Poslala jsem rezervaci na dvoulůžák. Potvrzeno zatím nemám, co vy?
Martina Růžičková
Hlásím, že Jitka Hašková rezervovala pokoj pro sebe a pro mě. Taktéž se těšíme.
Hana Polednová
Honzo, moc děkuji. Mám rezervovaný 1 dvoulůžkový pokoj pro mne a Marušku Pudichovou.
Soňa Prachfeldová
Objednáno, děkuji a těšíme se.
Anna Potůčková
Ahoj Honzo, rezervace v hotelu ROZTOKY jsem pro sebe a kamarádku již zajistila ve 2lůžkovém pokoji a nahlásila také pro obě polopenzi. Díky Ti že se o nás tak staráš!
Marie Měchurová
Je objednáno. Těšíme se !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody