Ilustrační foto: Pixabay
Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
28. 3. 2024Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
3.4.2024 16:33
Nevím, jestli jsem jediná, která nedostala potvrzení pobytu. Dne 27.2. jsem odeslala mail k rezervaci pokoje, 29.2. jsem požádala podruhé o písemné potvrzení, 2.4. potřetí a teprve mi přišla mi odpověď ve znění: "Dobrý den,
potvrzení pobytu jsme hromadně zaslali všem účastníkům a kopii i panu Raškovi.
Zároveň jsme žádali o doplnění telefonu a požadavek na stravování.
S pozdravem J. Antoni."
Dostali jste, prosím, tento hromadný mail, o kterém se píše?
Jaroslava Handlová
3.4.2024 11:24
OPRAVA mého příjezdu: SPRÁVNĚ MÁ BÝT: pátek 24.5. - 26.5. = 2 noci s polopenzí. (Moje oznámení v 10:40 bylo chybné!!!). OMLOUVÁM SE.
Jaroslava Handlová
3.4.2024 10:40
Program je výborný a seznam přihlášených ještě úžasnější. Ráda bych vás všechny viděla, ale dostavit se mohu až během pátečního dopoledne. Hotel mám objednaný 1-lůžko s polopenzí od 17.5. - 19.5. na 2 noci s polopenzí. Zůstává v Roztokách někdo taky déle po skončení oficiálního programu? (Napište mi do vzkazů, děkuji).
Ingrid Hřebíčková
31.3.2024 16:07
Zuzko Pivcová.a Lído N. Moc nás mrzí, že jsme vás nenašly v seznamu. Takže ani jedna nejedete.
Blanka Lazarová
31.3.2024 08:59
Chtěla bych toho zvládnout co nejvíc. Uvidím, kolik mi toho zdravotní stav dovolí. Něco pěšky a něco s vaší dopomocí. Pilně trénuji a moc se těším. Předem už děkuji. :-)
Hana Polednová
30.3.2024 21:07
Za přípravu bezvadného programu děkuji a těším se. Zúčastním se všech akci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA