Když do života vstoupí osud
Ilustrační foto: Pixabay

Když do života vstoupí osud

29. 2. 2024

Léta ubíhají. Život mi ukazuje svoji dobrou, ale i špatnou stránku. Prostě, jak to v životě bývá. Nestěžuji si. Ale teď bojuji o život.

Můj příběh osud zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Moc Vám držím pěsti, určitě to zvládnete a moc Vám to přeji. A zcela určitě je nějaké spojení mezi a zemí a nebem a směrem k nebi je dobré vysílat prosby a signály. Jen dodám že jsem věřící a zázraky se dějí.
Hana Rypáčková
Hluboké vyznání. Věřím, že to zvládnete. Moc vám to přeji..
Miloslava Richterová
Držím palce, ať nemoc překonáte, přeji hodně vnitřní síly a podpory Vašich blízkých.
Marie Měchurová
Paní Hano to určitě zvládnete. V dubnu to bude dvacet let, co jsem podstoupila těžkou operaci - měla jsem dva zhoubné nádory, jeden na vaječníku druhý u ledvin. K tomu metastáze v lymfatickém systému. Doktoři řekli manželovi, ať se připraví na nejhorší. Převedli jsme účty v bance, byla jsem se vyfotit. Když jsem viděla, jak všichni okolo mě chřadnou, tak jsem si řekla, že to dám. Přežila jsem chemoterapii, a potom se to začalo pomalu vracet k normálu. Jen ze mě se stal "blázen", který chce ještě všechno vidět a zažít. Dá se říct, že nám ta nemoc obohatila život. Hodně lidem okolo jsem už dokázala svým přístupem k nemoci pomoci. Máte milující rodinu a okolo sebe kamarády. Až ukončíte chemo, udělejte si výluh z vlaštovičníku. Do velké sklenice nacpat celé kvetoucí rostliny, dát do tepla, třeba za ledničku. Po týdnu nebo deseti dnech přecedit přes plátno, a kapat každé ráno 15 kapek do vody. Ještě na bílé krvinky čaj z přesličky. Držím palce!!!
Blanka Lazarová
Přeji vám hodně síly a energie k uzdravení. A věřím spolu s vámi a vašimi blízkými, že bude líp.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody