Ilustrační foto: Pixabay
Když do života vstoupí osud
29. 2. 2024Léta ubíhají. Život mi ukazuje svoji dobrou, ale i špatnou stránku. Prostě, jak to v životě bývá. Nestěžuji si. Ale teď bojuji o život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.2.2024 19:31
Moc Vám držím pěsti, určitě to zvládnete a moc Vám to přeji. A zcela určitě je nějaké spojení mezi a zemí a nebem a směrem k nebi je dobré vysílat prosby a signály. Jen dodám že jsem věřící a zázraky se dějí.
Miloslava Richterová
29.2.2024 19:19
Držím palce, ať nemoc překonáte, přeji hodně vnitřní síly a podpory Vašich blízkých.
Marie Měchurová
29.2.2024 18:36
Paní Hano to určitě zvládnete. V dubnu to bude dvacet let, co jsem podstoupila těžkou operaci - měla jsem dva zhoubné nádory, jeden na vaječníku druhý u ledvin. K tomu metastáze v lymfatickém systému. Doktoři řekli manželovi, ať se připraví na nejhorší. Převedli jsme účty v bance, byla jsem se vyfotit. Když jsem viděla, jak všichni okolo mě chřadnou, tak jsem si řekla, že to dám. Přežila jsem chemoterapii, a potom se to začalo pomalu vracet k normálu. Jen ze mě se stal "blázen", který chce ještě všechno vidět a zažít. Dá se říct, že nám ta nemoc obohatila život. Hodně lidem okolo jsem už dokázala svým přístupem k nemoci pomoci. Máte milující rodinu a okolo sebe kamarády. Až ukončíte chemo, udělejte si výluh z vlaštovičníku. Do velké sklenice nacpat celé kvetoucí rostliny, dát do tepla, třeba za ledničku. Po týdnu nebo deseti dnech přecedit přes plátno, a kapat každé ráno 15 kapek do vody. Ještě na bílé krvinky čaj z přesličky. Držím palce!!!
Blanka Lazarová
29.2.2024 18:20
Přeji vám hodně síly a energie k uzdravení. A věřím spolu s vámi a vašimi blízkými, že bude líp.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA