Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
4.3.2024 14:17
Blanko, ráda jsem si prohlédla Tvoje zajímavé fotografie. Taky se přimlouvám příště za popis fotografií...
Jan Zelenka
4.3.2024 14:09
Hezké fotky. Řadu míst znám, bydlel jsem v Praze více, než 40 let. Ale jako člověk, který se po většinu svého života zabývá historií a uměním s ní spojené, nesnáším moderní umění. Zejména ne Davida Černého!
Jarmila Fialová
4.3.2024 13:10
Škoda, že chybí popisky u fotek
Marie Seitlová
4.3.2024 12:35
Prahu mám moc ráda, ale moc ji neznám. Vždy tam jedu jen na skok a projdu stejná místa. Chtělo by to ji navštívit na delší čas. Blani krásné fotky, některé jsem poznala a byla jsem u nich.
Alena Tollarová
4.3.2024 12:18
Je fajn, že si hraješ, i když je to jen s fotoarchívem. Některá místa znám, některá ne. Třeba Mlékárnu mám taky ... a myslím, že i dost bohatý pražský fotoarchív. Jezdím do Prahy ráda, důvod se vždycky najde. A vlastně ani být nemusí, jen tak se courat a koukat nemá chybu. :)
Anna Potůčková
4.3.2024 12:13
Krásné fotky, některé místa znám. Do Prahy se nechystám, bude jen místem přestupu našeho květnového setkání
Jitka Hašková
4.3.2024 11:03
Díky, vybrala jsi krásná místa.
Alena Velková
4.3.2024 10:41
Blani, krásné fotky, zejména to schodiště mě nadchlo, a že tu máme houbičky jsem nevěděla :-)
Naděžda Špásová
4.3.2024 09:53
Něco málo jsem poznala, ale zatím se do Prahy nechystám, nemám důvod.