Moje srdce je pašák
FOTO: Z archivu Hany Šimkové

Moje srdce je pašák

15. 3. 2024
Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Hanko, kdo má v našem věku to štěstí, že na něm leží fešák... Ale jsi bojovnice, klaním se ...Přeji srdci pravidelný tlukot...
Hana Šimková
Děkuji všem za krásná slova
Marie Seitlová
Přeji brzké uzdravení a ať srdce tepe jak nejlíp umí.
Zuzana Pivcová
Haničko, jsi neskutečná. Tebe se budou všechny potíže bát a vyhnou se Ti, abys jim nedala přes hubu (pardon).
Jana Kollinová
Paní Hano, jste úžasná bojovnice. Přeji Vám hodně krásných zážitků po mnoho dalších let.
Jan Zelenka
Hanko, vybojovala jsi to dobře. Hlavně, ať srdíčko dlouho a dobře slouží.
Jaroslava Handlová
Život je boj. Vy jste vítězka, tak si ho ještě dlouho a ve zdraví užívejte. Hlavně i ve správném srdečním rytmu.
Anna Potůčková
Přeji Vám brzké uzdravení a necht je Vám nakloněno počasí, aby jste se co nejdříve zotavila
Blanka Lazarová
Přeji vám, ať vám zdraví slouží co nejlépe. Snad už bude hezky a příroda a procházky vás nabijí optimismem. :-)
Dana Puchalská
I já přeju krásné dny a brzké uzdravení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody