FOTO: Jarmila Komberec Jakubcová
Polynka
17. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
17.3.2024 14:58
Za oknem sedí nádherná kočička a já mám takovou radost, že se uzdravila. Hladím ji na dálku a přejí hodně štěstí.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.3.2024 14:44
Děkuji všem za milé příspěvky a přání zdraví Polynce. V dubnu jí už bude rok, oslaví své narozeniny novým skrábadlem. Bude mít v zimní zahradě dvě, aby si mohla vybrat. Celá rodina jsme si prožili hodně strachu zda to vůbec zvládneme každý dne jsme museli kočičku večer hledat, protože už věděla, že bude dostávat vakcínu. Odměnou je hravá a veselá kočička.
Naděžda Špásová
17.3.2024 14:03
Jarmilo, jsem moc ráda, že Polynka zvládla docela náročnou léčbu, je to kočičí hrdinka. Přeju jí dlouhý a spokojený život a ten u tebe určitě mít bude. Dcera měla v péči kocoura po dobu nemoci jeho páníčků a už u ní zůstal. Jmenuje se Sam a je to obr, ale krásný. Měla jsem ho i na karuselu. :-) Tak ať se vám oběma i tvé rodině dobře vede a daří. :-)
Marie Seitlová
17.3.2024 13:33
Jarmilo, jsem ráda, že jsi nám tvou úžasnou Polynku představila. Dostala se do milující rodiny a ona vám nyní lásku vrací.
Jana Kollinová
17.3.2024 12:08
Potěšilo mě virtuální setkání s Polynkou. Přeji mnoho krásných společných zážitků a lásky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA