Krajinou pod Ještědem
Všechny fotografie: Eva Mužíková

Krajinou pod Ještědem

25. 3. 2024

Krásné počasí minulých dnů jistě nalákalo spoustu lidí k výšlapům do přírody. Tak tomu bylo i v mém případě. První den společně s Janou, Dorkou a Alvinem (pejsek mého syna) jsme vyrazili do krajiny kousek od Českého Dubu. Lákal nás skalní útvar Čertova zeď.

cestování příroda Tip na výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Evi, krásně jsem se s vámi i pejsky prošla tvým krajem. Je to krásný kraj a díky za fotky.
Věra Ježková
Evi, moc hezká procházka. :-)
Alena Vávrová
Evo, opět velice zajímavý výlet! Je to už velmi mnoho let, co jsme u Čertovy zdi byli, takže jsem se moc ráda podívala znovu s vámi. Prý se tato čedičová žíla táhla kdysi až od Bezdězu. Dórinka je krásná čubinka.
Helena Přibilová
Moc hezká vycházka malebnou českou krajinou s milými psími společníky.
Anna Potůčková
Moc hezká fotoreportáž - žiješ v nádherném kraji.
Elena Valeriánová
Krajinou pod Ještědem bych se toulat chtěla, boty toulavé bych na to měla. Krásně se mi s vámi šlo, díky za sdílení.
Eva Mužíková
Blani, osm let. Čtyři roky byla týraná, Jana jí zachránila a ona jí to vše svojí láskou vraci Úžasná čubinka. Dik vsrm.za milé hodnocení
Jitka Hašková
Díky za krásnou fotoprocházku. Zábrdí znám také kousek od Strakonic, v Pošumaví.
Blanka Lazarová
Evi, krásná procházka i dokumentace. S vámi by se mi na procházce moc líbilo. A taky se mi líbí tvůj vtipný koment u fotek. :-) Evi a kolik roků má Dorinka, zdatná turistka ?
Jan Zelenka
Krásná krajina. Až vám, dámy, závidím tyto výlety. Chodit moc nemohu, ale vytáhnu auto a někam taky zajedu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody