Krajinou pod Ještědem
Všechny fotografie: Eva Mužíková

Krajinou pod Ještědem

25. 3. 2024

Krásné počasí minulých dnů jistě nalákalo spoustu lidí k výšlapům do přírody. Tak tomu bylo i v mém případě. První den společně s Janou, Dorkou a Alvinem (pejsek mého syna) jsme vyrazili do krajiny kousek od Českého Dubu. Lákal nás skalní útvar Čertova zeď.

cestování příroda Tip na výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Díky Zuzko, Ty se vždy všimneš a pochválíš. Nyní čučim, že jsem se ohodnotila dvěma hvězdičkami...jsem já to ale trdlo:))))
Zuzana Pivcová
Jsi borec, Bertice, i se svou partou.
Eva Mužíková
Ještě jednou děkuji za vaše reakce, nejsem domýšlivá, ale myslim si, že různorodost mých fotek a popisky vždy zaujmou. Tak jak píše Jana, zase čučím na turistickou mapu a vymýšĺím kam vyrazíme.
Jana Petrickova
Evi, hezky jsi to popsala i nafotila! Tak se s Dori tesime na dalsi vyletovani a objevovani, co "zase" vymyslis! :)
Martina Růžičková
Vaše fotky krásných květů, malebných chaloupek a pejsků mě moc potěšily. O to víc, že mám Podještědí moc ráda. O šafránové louce jsem se dověděla až z vašeho článku, ale Čertovu zeď znám a po cestě kolem rybízů jsem už párkrát jela na kole. :-)
Marie Měchurová
Evi, měla jsem možnost Tvůj kraj trošku poznat, a moc se mi tam líbilo. I Tvoje fotky jsou moc hezké.
Danuše Onderková
Evi, pěkně zdokumentováno. Když tě vidím s pejskem, tak si vždy vzpomenu na tebe s Bertíkem na výletech.
Jindra Hubačová
Evičko, opět prima výlet do krásné přírody . Děkuji za krásné fotky a procházku s Tebou. Měj se hezky a přeji příjemné prožití Velikonoc. J.
Hana Rypáčková
Krásný výlet a i počasí..
Eva Mužíková
Alenko, je to tak, byla prý dlouhá 2o km. To musela být krása...Díky všem za upřímná slova.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody