Myšlenka ožije ve skle: Heavy Weights v DSC Gallery
FOTO: Alena Velková

Myšlenka ožije ve skle: Heavy Weights v DSC Gallery

25. 3. 2024

V pražské DSC Gallery proběhla výstava nazvaná Heavy Weights – Těžké váhy. Ve spolupráci se SIN Studio Gallery zde byla představena nová unikátní sklářská technologie Vitrum Vivum neboli Živé sklo, kterou vytvořil sklářský mistr Jiří Šín.

kultura umění výstavy
Hodnocení:
(5.2 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Krása skla, hezké a zajímaví..
Vlasta Ledlová
Jedním slovem krása. Škoda, že jsem o výstavě nevěděla. Určitě bych se šla podívat.
Jan Zelenka
Práce se sklem je úžasná. Navštívili jsme se ženou dvě sklárny a obdivoval jsem se těm mistrům.
Dušan Brabec
V DSC Gallery jsou vůbec zajímavé výstavy. V tomto roce to byly již výstavy malby mýdlovými bublinami originálně od Jiřího George Dokoupila a Z mého kraje, "motýle" od Jakuba Špaňhela. Tak se necháme překvapit, jaká bude další výstava.
Jana Kollinová
Aleno, děkuji za jedinečnou prezentaci umění mistrů sklářů. Sklo je pro mě profesní, soukromou a citovou preferencí.
Naděžda Špásová
Zajímavá výstava, hrát si se sklem je asi docela náročné.
Jitka Hašková
To je krása. To mě mrzí, že jsem ji nemohla vidět naživo. I tak moc děkuji za přiblížení.
Blanka Lazarová
Opravdu to musela být pastva pro oči. Sklo mám moc ráda, obzvlášť hutní. Dík za seznámení se zajímavou technologií. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody