FOTO: Alena Velková
Myšlenka ožije ve skle: Heavy Weights v DSC Gallery
25. 3. 2024V pražské DSC Gallery proběhla výstava nazvaná Heavy Weights – Těžké váhy. Ve spolupráci se SIN Studio Gallery zde byla představena nová unikátní sklářská technologie Vitrum Vivum neboli Živé sklo, kterou vytvořil sklářský mistr Jiří Šín.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Ledlová
27.3.2024 09:48
Jedním slovem krása. Škoda, že jsem o výstavě nevěděla. Určitě bych se šla podívat.
Jan Zelenka
26.3.2024 23:19
Práce se sklem je úžasná. Navštívili jsme se ženou dvě sklárny a obdivoval jsem se těm mistrům.
Dušan Brabec
26.3.2024 13:58
V DSC Gallery jsou vůbec zajímavé výstavy. V tomto roce to byly již výstavy malby mýdlovými bublinami originálně od Jiřího George Dokoupila a Z mého kraje, "motýle" od Jakuba Špaňhela. Tak se necháme překvapit, jaká bude další výstava.
Jana Kollinová
26.3.2024 13:09
Aleno, děkuji za jedinečnou prezentaci umění mistrů sklářů. Sklo je pro mě profesní, soukromou a citovou preferencí.
Jitka Hašková
25.3.2024 19:26
To je krása. To mě mrzí, že jsem ji nemohla vidět naživo. I tak moc děkuji za přiblížení.
Blanka Lazarová
25.3.2024 19:23
Opravdu to musela být pastva pro oči. Sklo mám moc ráda, obzvlášť hutní. Dík za seznámení se zajímavou technologií. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA