Ilustrační foto: Pixabay
Nákupy na internetu mohou být nepříjemným překvapením
18. 4. 2024Letošní rychlý nástup jara mě příjemně překvapil. Pospíšily si i Velikonoce a já pocítila po dlouhé nekonečné zimě v teple slunečních paprsků příjemný příliv energie a touhy uchopit z jarní životadárné síly malý kousíček pro sebe, přizvat jaro k sobě domů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.4.2024 13:38
Jani, tak to máš smůlu. Já jsem si koupila džínové sako ve vanilkové barvě ve Wittu. Dneska mi ho budou doručovat, stojí 1199, objednala jsem ho v pondělí. Najdi si na netu poslední WITT. Jinak hezky napsané, z Číny bych si nic neobjednala. Napiš mi do přátel jak to dopadlo. N :-)
Jana Kollinová
18.4.2024 12:52
Věrko, to byla daň za marnivost. Když jsem znovu prohlédla svůj šatník, bylo mi jasné, že jsem se unáhlila. Původní sako mohu nosit nezapnuté a našla jsem několik kousků oblečení, které obstojí módnímu trendu nejen pro letošní sezónu. Stejně jako Ty, nejčastěji nakupuji na WITT a Astratex. Ověřené, kvalitní, seriózní e-shopy.
Jana Kollinová
18.4.2024 12:45
Ivano, jsi neuvěřitelná :-))) Už mě po Tvém příspěvku tak nežere, kolik jsem za čínský hadřík zaplatila, ale pořád mám rudo před očima, když po otevření FB na mě vyskočí reklama pokaždé jiného e-shopu, ale stejného saka a já urputně píši varovné recenze případným zájemcům. Druhý den naskočí nabídka znovu bez mého varování, ale s několika nadšenými recenzemi spokojených zákazníků. Budu si muset dát od FB na chvíli pauzu nebo ztrollovatím.
Věra Ježková
18.4.2024 12:40
Jano, to je tedy zkušenost! Já nakupuju na WITT. Oblečení sedí perfektně, doručení bez problémů. Občas dostanu i užitečný dárek. Chození po obchodech mě nebaví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA