Ferda a duhový most
FOTO: Libuše Křapová

Ferda a duhový most

17. 4. 2024
domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(4.9 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Libuško, to je krásné – dojemné, smutné, i trocha radosti. ♥
František Matoušek
Měj se tam hezky, Ferdýsku.
Alena Tollarová
Libuško, Tvoje sdělení a vzpomínání je smutné a dojemné a nakonec vlastně i svým způsobem veselé. Ferda měl s vámi krásný psí život a vy s ním taky. Všechno jednou končí, a tak i Ferdásek šel. Vy na něho budete s láskou a úsměvem vzpomínat.
Miloslava Richterová
Takhle to s těmi zvířátky je se všemi, moc děkuji za Váš krásný článek, ať je tam Ferdovi hezky.
Jana Kollinová
Smutné vyznání. Znám tu bolest z odchodu milovaného psa. Čikina byla můj první a poslední pejsek a to, jak moc mě bude její odchod bolet jsem vůbec netušila. Odešlo s ní i kus mé duše a místo je prázdné.
Soňa Prachfeldová
Pláču, vzpomenu, kolik pejsků mých milovaných jsem vyprovodila k Duhovému mostu a určitě už ti moji boxeři a jedna chodská holka a jeden ovčák, tam skotačí spolu s Ferďáskem.♥
Marie Seitlová
Krásné vyznání, je to člen rodiny. také mám slzy a vzpomínám na naši Mejušku, která před nedávnem také odešla. Možná také přivítala Ferdýska.
Libuše Křapová
Evi, dík. Ty víš!
Libuše Křapová
Dekuji vám za hezké komentáře. Ferdýsek byl prostě můj Ferdýsek. Nadi, nového pejska si už pořizovat asi nebudeme. Máme svůj věk, co by s ním bylo později, až my nebudeme? Honzo, věřím, že už si tam všichni spolu hrají na honěnou. Eleno, naštěstí až do toho posledního dne zřejmě žádné bolesti neměl. Neviděl, neslyšel, ale to nebolí. Nevěděl, že je starý, tak ho to také netrápilo. Ten poslední den jsem ho trpět nenechala. Zbytečnou bolest si nezaslouží žádný živý tvor.
Eva Mužíková
Libuško, vše jsme si řekly, ale přesto když čtu to krásné vyznání tečou mi slzy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody