Soňa Prachfeldová
23.4.2024 13:08
Tady má senior možnosti a je to prima a moc za to děkuji.
Jan Zelenka
22.4.2024 22:31
Paní Juráčková, prošel jsem několika webovými portály, vesměs literárními, ale íčko je unikátní svým velkým tematickým rozsahem. Díky skvělé redakci a šéfovi p. Raškovi má zde prostor úplně každý senior. Jsem moc rád, že jsem se také zapojil. Dobře jste to napsala.
Miloslava Richterová
22.4.2024 12:27
K poděkování se připojuji, děkuji redakci i autorům, články i básně jsou často pohlazením pro duši, fotky nádherné, aktuální. Ráda se zúčastňuji soutěží, jen se omlouvám autorům, že ne vždycky stačím všechno přečíst. Přeji všem hezký jarní čas.
Marie Faldynová
22.4.2024 07:49
Také mě se líbí na i60, najdu tu povzbuzení i možnost povzbudit druhé. Potřebujeme jeden druhého a na i60 může člověk dávat i čerpat, Také já děkuji všem, kdo připravují témata k soutěžím a vůbec všechno řídí.
Marie Novotná
22.4.2024 06:57
Souhlasím se všemi. I já se přidám s poděkováním. Íčko je moje každodenní radost. Těším se na nové články.
Vladislava Dejmková
21.4.2024 16:02
Íčko je opravdu fajn, jsem tu od roku 2017. Moc jsem se toho tady naučila, dozvéděla i zažila. Podékování si opravdu zaslouží.
Libuše Křapová
21.4.2024 14:46
Mám to podobně jako Naďa, jen to bude na podzim už dvanáct let, co jsem zde registrovaná. Přátel jsem zde našla mnohem víc než těch, co mne nemusí, a hlavně mi íčko dodalo sebevědomí. Poté, co se zdejším čtenářům líbili mé pohádky, jsem dostala větší chuť k psaní a posléze i odvahu k vydávání svých knih. Díky redakci i vám všem, přátelé :-)
Naděžda Špásová
21.4.2024 13:21
Já jsem tady už devět let. Byla jsem třikrát na setkání. Naučila jsem se fotit a ráda píšu. Už jsem si tu zvykla na přátelské a nepřátelské chování. Člověk nemusí mít desítky přátel stačí několik. Jsem ráda, že tady můžu ukázat místa, která ještě nikdo nezná, popsat je a hlavně vyfotit pro všechny, kteří mají zájem. Přeji vám hodně štěstí a přátel na tomto portálu známém tisícům seniorům jako í60.cz, pro nás íčko. :-)
Dagmar Vargová
21.4.2024 10:54
Vnímám to stejně jako všichni diskutující. Íčko je úžasný portál, který spojuje spoustu fajn lidí a přináší nám každodenní radost a inspiraci :-).
Anna Potůčková
21.4.2024 10:26
Íčko se pro mnohé z nás stalo drogou, drogou, která nás ale neokrádá o zdraví. Je tomu přesně naopak, redakce pro nás stále vymýšlí soutěže, dává podněty k tvoření milovaného Íčka a hlavně dává prostor, abychom ze sebe vydali co v nás je a zde to pak publikovali. Vám moc přeji, aby jste tu chodila ráda a vždy se Vám tu líbilo.
Načíst starší příspěvky